Aslı Serhat Dagci tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Olur mu, ?nder ?zen adamin hasidir! T?vbe ya, b?ylelerini futbolun basina getirdik. Ge?en sezon 14. hafta sonunda 32 puanimiz vardi bu sezonda 32 puanimiz var. Hatta o d?nem ikinci olan takimda simdi oldugu gibi 31 puan aldi. Ben ?n?m?zdeki 4 resmi ma?tan 2 galibiyet 2 beraberlige raziyim, Lizbon ve GS berabere, Osmanli ve Konya galibiyeti ile hem ?st tur hem 39 puan ile ilk yariyi kapatiriz.
-
Bir daha izledim ve izlerken ?unu d???nd?m, benim aleyhime verilse hakeme okkal? bi k?f?r ederdim. O y?zden penalt? de?il diyorum. Bir oyuncunun ilk hedefi oyuna devam etmek olmal?, bu ?aklaban?n niyeti ?ok a??k ?akall?k.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCanerin pozisyonuna penalti degil diyorsan bir daha izle benceAslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPenalt?yla ilgisi yok futboldan ?nce p.?li?i ??renen tipik T?rk futbolcusu, geriden gelen adama ??karsa bo? orta yapacak, d?nen top birde direkten d?nd? o ?akal?n y?z?nden bizim liderlik gidiyordu az kals?n...
Yorum Yap
-
onu s?yledi yaln?z. caner'in pozisyonda penalt? dedi. ?ok ?a??rd?mAslı Ender Tuzcu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHer puan kayb?ndan sonra bu Aziz'in konu?malar?ndan b?kt?m ne zaman ?lecek bu adam ya ? Muhabir bozuntular? biriniz sorsan?za son dakika penalt?y? vermedi diye.
Yorum Yap
-
Evet kendi s?yledi ama yine hi?biri soramad?.Bir de Be?ikta?la ilgili konu?uyor delirtecek beni bu adam.Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteronu s?yledi yaln?z. caner'in pozisyonda penalt? dedi. ?ok ?a??rd?mAslı Ender Tuzcu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHer puan kayb?ndan sonra bu Aziz'in konu?malar?ndan b?kt?m ne zaman ?lecek bu adam ya ? Muhabir bozuntular? biriniz sorsan?za son dakika penalt?y? vermedi diye..gif)
Yorum Yap
-
+ Aziz ba?kan pozisyona penalt? diyor, da??lal?m abiAslı Fatih Kose tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDikkat ettniz mi Caner efendi aya??na da bas?yor. Hem ittiriyor, hem aya??na bas?yor. Penalt?n?n a?a babasi...Aslı Kenan Yukseler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
para ?dememe durumu varsa ?zellikle gs ma??n? bekliyodur y?netim ?demeleri yapmak i?in.Aslı Olcay Bayta? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFutbolcular?n 2 ayd?r paras?n? alamad??? s?yleniyor. Tak?m?n form d???kl??? var. E?er paras?n? alamad?klar? ger?ekse bu sorun ??z?lmeli. cincon ma??na sa?lam ??kmal?y?z mutlaka kazanmal?y?z.
Yorum Yap
Yorum Yap