Valla akhisar bizim ma?ta da bi halt oynamad?. Erken gol, ?st?ne Tolga'n?n hediyesi derken diren?leri artt? sadece. Zaten 3 kere ge?tiler orta sahay?. Abart?lcak bir durum yok bana kal?rsa.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı G?khan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla akhisar bizim ma?ta da bi halt oynamad?. Erken gol, ?st?ne Tolga'n?n hediyesi derken diren?leri artt? sadece. Zaten 3 kere ge?tiler orta sahay?. Abart?lcak bir durum yok bana kal?rsa.
Yorum Yap
-
Bunlari tutsunlar biraz. Ole bizim icin cokta kotu degil. Yeterki biz kazanalim. 4 haftada min 10 puan ile gidelim yeter.
Bunlar febe ile oynayacak. Febe maglup olmuyor.
Febe bunlara puan birakip
Pasa
Loko
Bursa dep
Loko dep
Biz
Akhisar dep
Periodundan da agar yarali cikabilir. Orda bunlarin lobisi altini kaziyabilir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Akhisar eski Gs personeli ve Trabzon kulubu icinde Gs kongre uyelerinin baskinligi nedeniyle banko Gs'ye calisir bu iki kulup,
Konya Aykut Kocaman sebebiyle, Sivas da Fb kongre uyesi Mecnun Odyakmaz yuzunden, Antep de anlasilmaz bir sekilde 10 macin 9 unu Fb'ye hep kaybeder, Celal Dogan'dan beri ayni anlayisla yatisa devam.
2 sarili takim da 17 takimin kendilerine dusman oldugunu soyler dururlar.
Aslinda tek yanliz bizizdir, Kasimpasa eski Bjk'li yoneticileri yuzunden Bjk'ye karsi hirsli maclar oynar,
Akhisar, Gs'ye yardim ve yataklik icin bize olumune oynar,
Basaksehir, gol bulamazsan yandin oglum, 90 dakika yerde yatar, Bjk'ye celmeyi takayim da nasil olursa olsun,
Ts ne hikmetse Gs maclarinda hep sakindir, bizim maclarda taktik ve disiplin acisindan hep muazzamdirlar,
Rize bize tarih boyu hep problem yaratti, 5 yemisligimiz vardir o kadar yani,
Bursa denen ezik kulup ligdeki 34 macin 32 sini kaybedip kume dussun, 2 Bjk macini alsin dunyalar onlarin olur.
Cok pis lan bu lig!
Yorum Yap
Yorum Yap