Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Eyw. Gokhan.Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryar?m saat sonra abi.Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFenerin macj ne zamab
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
6pasin disinda bu poz. Kalecinin bir dokunulmazligi yok. Faul yapiyorsa muslera poz. Pen6.Aslı Fatih Kose tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?yide adam kaleciyi gorm?yor. Pozisyonu bir daha izle, as?l kaleci aya??n? o kadar kaldirarak topa ??kamaz. Dikkat edersen dizi b?km?? adam?n s?rt?na dayam??. Kaleciye ceza sahas?nda dokunulmazl?k var diye bunlari yapamazs?n. Net penalt?...Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkat?lm?yorum resim yan?lt?r. muslera topa ??karken kweuke adam?n dengesini bozuyor. kaleciye ?yle vuramazs?n.Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Passolig in ne gibi katk?s? var.. yani olumsuz yan? nedir passoligin.. ?? Ger?ekten ben nedenini anlamad?m herkes passolige laf at?yor ama ..Aslı Fatih Kose tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPassolig trib?nleri ?ld?rd?. ?u hale bak fenerin ma??nda 5000 ki?i yok...
Yorum Yap
-
Passolig y?ll?k ?creti, bilet ba??na kesilen paralar vs...Aslı Serkan Guven tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPassolig in ne gibi katk?s? var.. yani olumsuz yan? nedir passoligin.. ?? Ger?ekten ben nedenini anlamad?m herkes passolige laf at?yor ama ..Aslı Fatih Kose tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPassolig trib?nleri ?ld?rd?. ?u hale bak fenerin ma??nda 5000 ki?i yok...
Yorum Yap
-
Febe tribunun bi kisminda ceza olmasi lazim.Aslı Serkan Guven tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPassolig in ne gibi katk?s? var.. yani olumsuz yan? nedir passoligin.. ?? Ger?ekten ben nedenini anlamad?m herkes passolige laf at?yor ama ..Aslı Fatih Kose tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPassolig trib?nleri ?ld?rd?. ?u hale bak fenerin ma??nda 5000 ki?i yok...
Yorum Yap
-
Y?lda 29 lira galiba.. bilet i?in de 5 lira m? al?yor.. biletix de benzer bir uygulama yap?yordu.. sadexe 29 liras? yoktu.. ben bunun passolig ile de?ilde ?lkenin genel i?inde bulundu?u ruh hali.. milli tak?m seviyeainde ba?ar?s?zl?k.. ?ike s?reci medya alg?s?.. yarat?lmaya ?al???lan fener-gs rekabeti buna ba?l? gs nin devlet organlar? taraf?ndan desteklenmesi fenerin h?k?met kar??t? gruplar taraf?ndan desteklenmesi olarak g?r?yorum.. Zaten biz bi ?ampiyon olsak memleketin ruh hali d?zelecek ama..Aslı Fatih Kose tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPassolig y?ll?k ?creti, bilet ba??na kesilen paralar vs...Aslı Serkan Guven tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPassolig in ne gibi katk?s? var.. yani olumsuz yan? nedir passoligin.. ?? Ger?ekten ben nedenini anlamad?m herkes passolige laf at?yor ama ..Aslı Fatih Kose tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPassolig trib?nleri ?ld?rd?. ?u hale bak fenerin ma??nda 5000 ki?i yok...
Yorum Yap
-
Evet abi bizim ?merAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOmer mi o sarkan arkaya ?
Yorum Yap

Yorum Yap