Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ba?kas?n?n elinden al?nan futbolcular hi? bir zaman iflah olmaz. - Oscar WildeAslı Zeki Kutun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMehmet Topuz' dan sonra Alper ??p. Ozan' da bunu bile bile gitti. O da yak?nda ??p olur.
Yorum Yap
-
Valla cavandan?n bizle ad? ge?erken burda herkes homurdanm??t? olmaz gelmemeli diye. Trabzona gitti bir anda herkes neden almad?k derdine d??t?Aslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCavanda diyenler g?rd?k bu haftaki gereksiz k?rm?z? kart?. Siyahi oyuncularda yetenek var ama beyin biraz eksik.
ki bence yetersiz bir sa? bek hi?bir numaras? yok bizim beck ondan 2 g?mlek ?st?n bence
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla cavandan?n bizle ad? ge?erken burda herkes homurdanm??t? olmaz gelmemeli diye. Trabzona gitti bir anda herkes neden almad?k derdine d??t?Aslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCavanda diyenler g?rd?k bu haftaki gereksiz k?rm?z? kart?. Siyahi oyuncularda yetenek var ama beyin biraz eksik.
ki bence yetersiz bir sa? bek hi?bir numaras? yok bizim beck ondan 2 g?mlek ?st?n bence
Hamsilerin tak?mda i? yokki bizim tak?mda olsa beckten daha faydal? olurdu bence...
Yorum Yap
-
Yok onu demek istemedim o ma? rahat ge?miyor favori i?in. Yenerse bile bir farkla ittire kakt?ra yeniyor.Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi ba?ka se?enek kalm?yor ki zatenAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ddia bir ma?? tek ma? a??yorsa b?y?k oranda berabere bitiyor veya zar zor bir tak?m yeniyor.
?nemli olan o kazanacak tak?m? bilmek 
Yorum Yap
-
?o?unu Van Persie bat?rd?. Sene ba??nda ?ok istiyordum bu adam? ama v?cudu bitik. Ronaldinho'nun Brezilya g?nlerindeki haline d?nm?? ?ut atarken bile 20 saniyede d?nebiliyor.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBenimde dikkatimi cekti oAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFb 1:0 ?ne ge?tikten sonra yakalad??? bo? alanlar bize denk gelseydi 4 5 olurdu o ma?. Salaklar kontraya ??kmay? bile bilmiyor
fener kontra atak ne demek unutmus durumda 0 lar o konuda. Yani fener karsisinda geri dusen bir takim maca tekrar kolay ortak olabilir
Yorum Yap
-
Aynen abi, ?aka bir yana adamlar d?zenliyorlar her ?eyi. Ma??n kodlar? ge?en ay?n kodlar?yla ayn? ve ayn? saate - tarihe denk geliyorsa sonu? ayn? ??k?yormu?. ?Y-MS denenebilir diyorlar.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYok onu demek istemedim o ma? rahat ge?miyor favori i?in. Yenerse bile bir farkla ittire kakt?ra yeniyor.Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi ba?ka se?enek kalm?yor ki zatenAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ddia bir ma?? tek ma? a??yorsa b?y?k oranda berabere bitiyor veya zar zor bir tak?m yeniyor.
Ne kadar do?ru bilemem ama, ?ddaa bilerek yap?yor her ?eyi. Ligtv-?ddaa her ?eyi ayarl?yorlar.
Yorum Yap
-
Do?rudur. Paran?n d?nd??? her alanda pislik oluyor.Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAynen abi, ?aka bir yana adamlar d?zenliyorlar her ?eyi. Ma??n kodlar? ge?en ay?n kodlar?yla ayn? ve ayn? saate - tarihe denk geliyorsa sonu? ayn? ??k?yormu?. ?Y-MS denenebilir diyorlar.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYok onu demek istemedim o ma? rahat ge?miyor favori i?in. Yenerse bile bir farkla ittire kakt?ra yeniyor.Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi ba?ka se?enek kalm?yor ki zatenAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ddia bir ma?? tek ma? a??yorsa b?y?k oranda berabere bitiyor veya zar zor bir tak?m yeniyor.
Ne kadar do?ru bilemem ama, ?ddaa bilerek yap?yor her ?eyi. Ligtv-?ddaa her ?eyi ayarl?yorlar.
Yorum Yap
-
2 tak?mda yener diye d???n?yorum.
Ama ben fenerden ?ok gsnin puan kaybetmesini istiyorum.Fener kaybederse bu hocay? g?nderirler buna hi? gerek yok bence gitmesin daha erken.gif)
Ama gsnin havaya girdi?ini d???n?yorum puan kaybedip havalar? s?nmesi gerekli.fb puan kaybetmesede olur yani yeter ki gs kaybetsin bu hafta.
Yorum Yap
Yorum Yap