Mersin 1-0 ?nde
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
H?cum yapan her tak?m Fb'ye gol atar, yaslan?rlarsa, kapan?rlarsa Yerler.Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfb'nin orta sahas? 1 ma?la ??kt? neredeyse diyece?im de, Kas?mpa?a ma??ndaki orta saha ?ablonlar? b?yle olacakt?r muhtemelen:
Ozan Tufan - Alper Potuk
Volkan ?en - Diego - Nani
Yine de k?t? durmuyor.
K?t? Gaziantep bile yeniyordu Bunlar?, hakem izin vermedi.
Yorum Yap
-
Gs ma?? kader ma?? olacak Mersin'in, var?n? yo?unu her?eylerini koyacaklar ortaya. ?ok g?zel oldu bug?n kazanmalar? ??nk? gs ma??nda epey y?pranacaklar.Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMersin 1-0 Yendi Kayserispor'u.
Mersin haftaya Gs ile oynayacak; Nakoulma - Welliton atar diye d???n?yorum.
Yerler mi bilmiyorum.gif)
Yorum Yap
-
Sonra da bizle ma?lar?, in?allah bize as?lmazlar...Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs ma?? kader ma?? olacak Mersin'in, var?n? yo?unu her?eylerini koyacaklar ortaya. ?ok g?zel oldu bug?n kazanmalar? ??nk? gs ma??nda epey y?pranacaklar.Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMersin 1-0 Yendi Kayserispor'u.
Yorum Yap
-
Gs ma??n? kaybederlerse b?y?k ??k?? olur, kesinlikle puan yaz?yorlard?r o ma?a.Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSonra da bizle ma?lar?, in?allah bize as?lmazlar...Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs ma?? kader ma?? olacak Mersin'in, var?n? yo?unu her?eylerini koyacaklar ortaya. ?ok g?zel oldu bug?n kazanmalar? ??nk? gs ma??nda epey y?pranacaklar.Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMersin 1-0 Yendi Kayserispor'u.
Yorum Yap
-
Daha iyi duruyor en azindan biraz hucum gorur taraftarlariAslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfb'nin orta sahas? 1 ma?la ??kt? neredeyse diyece?im de, Kas?mpa?a ma??ndaki orta saha ?ablonlar? b?yle olacakt?r muhtemelen:
Ozan Tufan - Alper Potuk
Volkan ?en - Diego - Nani
Yine de k?t? durmuyor.
Yorum Yap
Yorum Yap