Sadiku g?rd? kart?. Noolcak ?imdi
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Bizim ma?ta sadiku cezal?Aslı Ceyhun Kavrayici tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSadiku g?rd? kart?. Noolcak ?imdi
Quaresma7Amokachi14Nouma21
Yorum Yap
-
Gozunaydin sariyi gorduAslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersad?kuya sar? vermedi,verseydi bizim ma?ta cezal?yd?
gerci hakem direk kirmizi cekecekti vazgecti sari cikardi
Yorum Yap
-
kar??t? ortal?kAslı Ceyhun Kavrayici tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSadiku g?rd? kart?. Noolcak ?imdi
spikerde arada kald? cezal? dedi ama cezal? oldu?u ma?? s?yleyemedi, e?er erteleme ma?? oldu?u i?in ge?erli olmazsa bize geldikleri 15 ki?iyle gelmeleri gerekir,bu konunun takip?isi olunmal?,bizim yeni ald???m?z stoperlerin ertelemede oynam?yca??n? alemi cihan biliyor rakiplerde de bu konu g?ndeme getirilmeli.
Yorum Yap
-
Bizim ma?a etki edicek mi bu kartlar? Ben ertelendi?i g?nk? kadro ve kartlar ge?erli diye biliyordum?Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGozunaydin sariyi gorduAslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersad?kuya sar? vermedi,verseydi bizim ma?ta cezal?yd?
Yorum Yap
-
baya bi i? ge?irmi?im demekki kabul olduAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGozunaydin sariyi gorduAslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersad?kuya sar? vermedi,verseydi bizim ma?ta cezal?yd?
Yorum Yap
-
Hay?r o g?n lisans? bulunan oyuncular hepsi oynar ertlenen ma?ta.. Dolay?s?yla sadiku cezal? ve bizim ma?ta oynayamicak..Aslı Yunus G?neyli tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizim ma?a etki edicek mi bu kartlar? Ben ertelendi?i g?nk? kadro ve kartlar ge?erli diye biliyordum?Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGozunaydin sariyi gorduAslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersad?kuya sar? vermedi,verseydi bizim ma?ta cezal?yd?
Yanl?z bizim ma? ba?tan m? ba?l?cak yoksa 5-6 dakikadan itibaren mi
Yorum Yap
-
5-6 dakikadan ba?lay?p ma? sonuna 5 dakika eklenecek demi?lerdiAslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHay?r o g?n lisans? bulunan oyuncular hepsi oynar ertlenen ma?ta.. Dolay?s?yla sadiku cezal? ve bizim ma?ta oynayamicak..Aslı Yunus G?neyli tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizim ma?a etki edicek mi bu kartlar? Ben ertelendi?i g?nk? kadro ve kartlar ge?erli diye biliyordum?Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGozunaydin sariyi gorduAslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersad?kuya sar? vermedi,verseydi bizim ma?ta cezal?yd?
Yanl?z bizim ma? ba?tan m? ba?l?cak yoksa 5-6 dakikadan itibaren mi
Yorum Yap
Yorum Yap