Kabze tehlikeyi savusturmak icin topun basinda
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
??karabilir ama istatistiklerde tolgan?n gerisinde.Aslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMuslera yine mutlak gol cikardi
Yorum Yap
-
eveeet, yapay?m m? mini etek kli?esiniAslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı göster??karabilir ama istatistiklerde tolgan?n gerisinde.Aslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMuslera yine mutlak gol cikardi
)))
Yorum Yap
-
Bu takimin defansi muslera o olmasa su macta sivasin iki golu vardiAslı Murat Oztuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDonk toparlayamamis bunlarin orta sahaya, bize karsi hicbir takim bu kadar rahat sut cekemiyor mesela...Hala cok yumusak oynuyorlar.
Ama Chedju- Denayer ikilisi kagit ustunde fena durmuyo gibi...ne dersiniz?
Yorum Yap
-
Ben katilmiyorum schnider daha cok topla oynuyor bence geseyi atak anlaminda rahatlatmis topsuz alanda cok yok ama evetAslı Murat Oztuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDonk toparlayamamis bunlarin orta sahaya, bize karsi hicbir takim bu kadar rahat sut cekemiyor mesela...Hala cok yumusak oynuyorlar.
Yorum Yap
-
bencede yumu?ak orta sahalar? donktan ziyade bunlar? as?l bozan yumu?atan sel?uk ruh gibi resmen, denayer chedju oturmu? hatta bu ikiliyi ?nceden denememeleri b?y?k handikap belkide oynatsalar bu kadar puan kayb? olmazd? ama bu ikilinin yanlar?nda ki bekler as?l s?k?nt? bunlarda, 2-0 ?ndelerken bile 4 e 2 geldi sivas 3 kere geri d?n??lerde ?ok a??r kal?yolar.Aslı Murat Oztuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDonk toparlayamamis bunlarin orta sahaya, bize karsi hicbir takim bu kadar rahat sut cekemiyor mesela...Hala cok yumusak oynuyorlar.
Yorum Yap
-
Ben de defansif olarak degerlendirmistim Mehmet, Bunlar zaten bi sekilde hucuma iyi ??k?yorlar, ?o?u ma?lar?n? izledim.Aslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen katilmiyorum schnider daha cok topla oynuyor bence geseyi atak anlaminda rahatlatmis topsuz alanda cok yok ama evetAslı Murat Oztuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDonk toparlayamamis bunlarin orta sahaya, bize karsi hicbir takim bu kadar rahat sut cekemiyor mesela...Hala cok yumusak oynuyorlar.
Yorum Yap
-
do?ru Sel?uk bunlarda bu sezon hep ruh gibiydi ama anlamad???m bir ?ekilde hakemler taraf?ndan ?ok kollan?yor.Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbencede yumu?ak orta sahalar? donktan ziyade bunlar? as?l bozan yumu?atan sel?uk ruh gibi resmen, denayer chedju oturmu? hatta bu ikiliyi ?nceden denememeleri b?y?k handikap belkide oynatsalar bu kadar puan kayb? olmazd? ama bu ikilinin yanlar?nda ki bekler as?l s?k?nt? bunlarda, 2-0 ?ndelerken bile 4 e 2 geldi sivas 3 kere geri d?n??lerde ?ok a??r kal?yolar.Aslı Murat Oztuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDonk toparlayamamis bunlarin orta sahaya, bize karsi hicbir takim bu kadar rahat sut cekemiyor mesela...Hala cok yumusak oynuyorlar.
Beklerle ilgili forumda genel istek h?cumcu bek y?n?nde ama i?te dedi?in gibi o zaman da toplu savunmada s?k?nt? oluyor. Linnes bizim Beck kadar savunmada faydal? olamayacak bence...
Yorum Yap
Yorum Yap