Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Her zaman derim Ersan ?st d?zey bir stoper de?il ama serdar azizi cebinden ??kart?r. Gelirse ?ok k?f?r yer netAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurda hayranlari varAslı O?uzhan Karahan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaln?z Serdar Aziz'i cidden hi? be?enmiyorum. Benim i?in tam bir ?brahim Toraman.gif)
Ne guzel eslik etti di mi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Kat?l?yorum. Ersan bizim ligi ?uan iyi k?t? g?t?r?yor da ?ampiyonlar ligi kalitesinde bir stopere ihtiyac?m?z var. Ancak Ersan yedek olarak da olsa kesinlikle tak?mda kalmal? h?rs? ve sahiplenmesiyle. Serdar Aziz vs stoperler bizi geriye g?t?r?rAslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHer zaman derim Ersan ?st d?zey bir stoper de?il ama serdar azizi cebinden ??kart?r. Gelirse ?ok k?f?r yer netAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurda hayranlari varAslı O?uzhan Karahan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaln?z Serdar Aziz'i cidden hi? be?enmiyorum. Benim i?in tam bir ?brahim Toraman.gif)
Ne guzel eslik etti di mi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Yaln?z sevilir sevilmez ayr? konu ama Toraman bu ?lkenin y?llarca en iyi stoperiydi. Son zamanlar?nda eski ?abuklu?u da hava hakimiyeti de kalmam??t? o ayr? konu. Serdar Aziz'den ?ok daha iyi stoperdi.Aslı O?uzhan Karahan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaln?z Serdar Aziz'i cidden hi? be?enmiyorum. Benim i?in tam bir ?brahim Toraman
Yorum Yap
-
Toraman'? ?ok severim ama stoper olarak be?enmiyordum ben.Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaln?z sevilir sevilmez ayr? konu ama Toraman bu ?lkenin y?llarca en iyi stoperiydi. Son zamanlar?nda eski ?abuklu?u da hava hakimiyeti de kalmam??t? o ayr? konu. Serdar Aziz'den ?ok daha iyi stoperdi.Aslı O?uzhan Karahan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaln?z Serdar Aziz'i cidden hi? be?enmiyorum. Benim i?in tam bir ?brahim Toraman
Yorum Yap
Yorum Yap