Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Fenerbahce ligi en erken acan takim su anda futbol adina birseyler yapmalari lazimdi takim hala ne yaptigini bilmiyor.
Fener ve gs yillardir winner bir takim ozelligi kazandi ama bu sene fenerin bunu kaybettigini yapamiyacagini dusunuyorum.
Geldiginde de soyledim asi bir hoca vitor alex'le dahi yapamamis bir aziz vitor'la ilk yari basini zor gorur diye dusunuyorum.
Gs bikac hafta daha boyle gider onlar toparlayana kadar acabildigimizce fark acarsak bu is olur.
3 buyukler daha avrupa maclarina cikicak Gerekirse bu sene uefa'da yedeklerle oynayalim grup etabinda ligi kasalim artik sampiyon olmamiz lazim.
Yorum Yap
-
Aslı Murat Yildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Yildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterabi form tutmadan ?ok k?t? oynayarak kazan?yorlar biz ise form tutarak ba?l?yoruz kazan?yoruz ligin sonunda i?ler de?i?iyor ne boktan bir lig ya
Yorum Yap
-
Ak?am feneri izledikten sonra bu sene rakip olarak g?rm?yorum. B?t?n ma?lar?n? izledim hala ne oynad?klar? belli de?il. Bas?n?n y?ld?zlar karmas? ?eklinde lanse etmesi ile Anadolu tak?mlar?na kar?? psikolojik ?st?nl?k sa?lad?lar, o kadar yani. 6-7 haftad?r Feneri izleyen Anadolu tak?mlar?n?n hocas? art?k cesaretli olacaklard?r. Oynad?klar? hi?bir ?ey yok. Nani, Nani diyorlar ayakta duram?yor. Ge?en hafta da sahan?n en k?t?s?yd? sonlarda bir tane frikik att?. Fernandao desen sadece m?cadele ediyor. Golc? adam m?cadele etmez. Buldu?unu yazar. Van Persie i?in hen?z erken. ?ener iyi, Ozan i?inde erken, De Souza gibisi T?rkiye'de ?ok. Yani y?ld?zlar karmas? diye lanse edilen kul?pte kendi taraftar? da ger?e?i g?r?r yak?nda...
Yorum Yap
-
Aslı Mahmut Ceylan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu Trabzon'un sa? beki ?ok iyi bence
Yorum Yap
-
trabzon nas?l top oynuyor .ben uefa ma?lar?n? izlemi?tim. le? gibi top oynad?lar. Bizim ma?ta staddayd?m. orda da ?yle ?ok iyi oynamad?lar. biz verdik ma??. ama bak?yorum adamlar?n bir beraberli?i var.
g?mb?r g?mb?r m? oynuyorlar yoksa bala m? gidiyorlar. tak?l?rlar m? ilerleyen haftalarda bolca. ben bir iki ma? tak?l?rlarsa da??lacaklar?n? d???n?yorum a??k?as? .hi? izlemesemde trabzon bana bu hissi veriyor
Yorum Yap
-
Aslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertrabzon nas?l top oynuyor .ben uefa ma?lar?n? izlemi?tim. le? gibi top oynad?lar. Bizim ma?ta staddayd?m. orda da ?yle ?ok iyi oynamad?lar. biz verdik ma??. ama bak?yorum adamlar?n bir beraberli?i var.
g?mb?r g?mb?r m? oynuyorlar yoksa bala m? gidiyorlar. tak?l?rlar m? ilerleyen haftalarda bolca. ben bir iki ma? tak?l?rlarsa da??lacaklar?n? d???n?yorum a??k?as? .hi? izlemesemde trabzon bana bu hissi veriyor
?lk yar? Kayseri nin ikramini Ekici gole ?eviremedi,ikinci yar? gol ve golden sonra marin nin pozisyonu d???nda pozisyon yoktu.
?kinci yar? Kayseri daha iyiydi.
Ts nin kadro fena de?il..Lakin oynad?klar? futbolla ?ok ilerleyemezler. ..
Yorum Yap
Yorum Yap