Aslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Sergen Canpolat tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Ramazan Kurtulus tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Sergen Canpolat tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Adam h?k?mete giydiriyor valla
Meydan bo? ya salliyor ?erefsizler
Hocam adamlar g??l? maalesef..
Guclumu ate?le oynuyorlar suan
Planlidir bunlar. Azizi arar lar. Tamam baskanim ben kulagini cekcem onun der aziz.
2 hafta sonra cikip akpyi over bu. akp de bunlara bak sozumuzu dinliolar die onlerini acar
FB yonetimi tam yavuz hirsiz ornegi. Adam milyonlarin gozunun icine baka baka yalan soyluyor. Hakemle kazandigi geceyi hakeme sallayarak hakem meselesini konusulmadan kapatiyor. Ridvan efendi ben hakem olsam verirdim diyor.
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Planlidir bunlar. Azizi arar lar. Tamam baskanim ben kulagini cekcem onun der aziz.
2 hafta sonra cikip akpyi over bu. akp de bunlara bak sozumuzu dinliolar die onlerini acar
D?nyan?n her yerinde hemen her hakemin az ?ok bir standart? vard?r. D?d?k ?ald??? / ?almad???, kart ??kard??? ??karmad??? pozisyonlar az ?ok bellidir. E?er gt? ba?? durmadan oynayan bir hakemsiniz bir tarz?n?z, bir stiliniz vard?r. Neye kart ??karaca??n?z? filan bilirler.
?u ?lkede bir tek ki?i yok mu alacak eline 2-3 ma? videosunu; oturtacak B?lent Y?ld?r?m'? kar??s?na; ?ald??? d?d?kleri, ?almad?klar?n? - verdi?i vermedi?i kartlar? oynat?p soracak "B?lent?im ?u kart, faul standart?n? bir anlatabilir misin?"
B?lent Y?ld?r?m'?n y?netti?i herhangi bir Be?ikta? ve FB ma??n? se?meleri yeterli.
Bu adam yanl?? bilmiyorsam T?rkiye'nin 2. s?radaki hakemi.
Yaz?k...
Aslı Baris Igdeler tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
?lkenin haline bak.Bu ?lkede ya?ad???m i?in utan?yorum bu kadar yalakl?k ?erefsizlik olmaz.Fenerin neden k?me d???r?lmedi?i belli oldu.Aziz ge?en habert?rkte rte'yi yal?yordu.?imdi eski bakana gider yap?yorlar hepsi kay?k?? kavgas?.
Yorum Yap