Biseswar sever feneri, 2 gol ya?larsa ?a??rmam
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
F?rat Ayd?nus hakem ise Fener'e o ma?? kazand?r?rlar. F?rat Ayd?nus Besiktas'l?ym??, Cem Papila'da Besikta?l?yd?. Yersen. Aziz'in en buy?k ?ike takti?idir. F?rat Ayd?nus her ma? Fener'e yard?m etsin Fener'in rakiplerini do?ras?n, Be?ikta? taraftar?n? sahaya d?ks?n, ondan sonra F?rat efendi Besikta?'l? olsun. Alg?ya bakar m?s?n?z. Bu ak?am iyi izleyin F?rat'?, ne kadar b?y?k Fenerli oldu?unu anlars?n?z...
Yorum Yap
-
eski?ehir 2-0 yapt? 10 dakikada. bu da kayserinin kasmas?n? gerektirecek de kayseri her yerini kassa ne olur. 3 fark falan olur. hakan kutlu geldi deyip de yeni hoca art? motivasyon falan diye d???nmeyin sak?n hakan kutlu bile bu ?lkede teknik adaml?ktan para kazan?yor ya diyecek laf?m yok. hocal??? b?rak yard?mc? antren?r bile olacak kapasitede de?il nas?l s?per ligde tak?m teslim ediyorlar bunlara ben bilmiyorum. h?k?mette tan?d??? ?ok herhalde
Yorum Yap
-
Aslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterd?n Osmanl?'n?n 3 net penalt?s? verilmemi? oha yani oha. ona ra?men adamlar 3 gol at?p kazand? ba?ak?ehir gibi zor gol yiyen tak?ma. valla ben Osmanl?'dan umutluyum Kad?k?y'de oynanacak ma?ta. tabi haftaya ka? oyuncusu do?ran?p sar? karttan cezal? duruma d???r?lecek ona da bakmak laz?m.
LG-E612 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
Yorum Yap