Bence sanki Kayseri bi s?rpriz yapacak : D
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mert Yeldan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVisca ve Ndiaye ile mi gidece?iz CL'ye ?
HUAWEI G7-L01 cihaz?mdan g?nderildi
Cevap yazmak icin ciddiye almaya ?al??t?m ama ba?aramad?m.
HUAWEI G7-L01 cihaz?mdan g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKonyaspor son derece basarili ve seyirci de ma?larina ilgi g?steriyor. Iyi ki onlarla son hafta oynayacagiz, muhtemelen sampiyonluk son haftaya kalmadan belli olur zaten.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Osmanl? ba?ak?ehir ma??n? canl? izledim aminu umar? tutamad?lar ma??n adam?yd? bana g?re iki gol bir asist ald??? her topu olumlu kulland?.Hemen hemen ligdeki t?m ma?lar? izliyorum umar?n performans? hep yukar?da harika oyuncu olucak.Ligde be?endi?im gen? oyuncular aminiu umar ve antepten orkan ??nar seneye ikiside bizde olsun isterdim.
Yorum Yap
-
Aslı Abdulmenaf Karabulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFb ye bu sezon i? saha ma?lubiyeti yasatabilecek tek tak?m Osmanl?spor. .
Adamlar acaip aya?a ve h?zl? ??k?yorlar. .Mehmet Guven ve Musa ?a??ran ile ikili ?nlibero. .onlerinde lawal..kanatlarda ?ikale?i ve omar onde rusescu..yedekleri de ?ok iyi Torje ndiyaye..
Yorum Yap
-
Aslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaln?z Ba?ak?ehir Osmanl? ma?? muhte?emdi ger?ekten. Visca da art?k olgunla?t?, s?per oynuyor. Kerim Frei'n?n bir iki t?k ?st?. Kerim sat?l?p al?nsa hay?r demem. Asl?nda Kerim daha yetenekli ama hem fizik hem de oyun a??s?ndan istikrars?z.
Yorum Yap
-
Aslı Huseyin Karakoc tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMersin yenildi kayseri yenip rahat bi nefer alabilir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap