mustafa denizli ne kadar kaypak bir adamm?? ya.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Onur Memi?o?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermustafa denizli ne kadar kaypak bir adamm?? ya.
Yorum Yap
-
Bi cac?k olmaz iki hafta sonra unutulur her ?ey. Mustafa Denizliye de acayip ayar oldum neymi? kartlara yorum yapamazm??.Bir de Be?ikta? taraftar?n?n b?y?kl???n? tekrardan anlad?m bu gece.?n?n?de bir Ts ma??yd? hakem bizden bir oyuncuyu atm?? ard?ndan Tsli bir oyuncuyu da atm??t? haks?z yere.Kapal? eyyamc? diye ba??rm??t? hakame.Hangi Ts ma??yd? hat?rlayamad?m.Bir de Gs taraftar? ma? sonras? ??l? ?ektiriyor galibiyeti kutluyor haram galibiyeti haysiyetsizler bu renkliler var ya futbolun as?l sorunu bunlar
Yorum Yap
-
Aslı ?mit Baki Erdem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBi cac?k olmaz iki hafta sonra unutulur her ?ey. Mustafa Denizliye de acayip ayar oldum neymi? kartlara yorum yapamazm??.Bir de Be?ikta? taraftar?n?n b?y?kl???n? tekrardan anlad?m bu gece.?n?n?de bir Ts ma??yd? hakem bizden bir oyuncuyu atm?? ard?ndan Tsli bir oyuncuyu da atm??t? haks?z yere.Kapal? eyyamc? diye ba??rm??t? hakame.Hangi Ts ma??yd? hat?rlayamad?m.Bir de Gs taraftar? ma? sonras? ??l? ?ektiriyor galibiyeti kutluyor haram galibiyeti haysiyetsizler bu renkliler var ya futbolun as?l sorunu bunlar
Yorum Yap
-
Aslı Ertu?rul K?l?? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?mit Baki Erdem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBi cac?k olmaz iki hafta sonra unutulur her ?ey. Mustafa Denizliye de acayip ayar oldum neymi? kartlara yorum yapamazm??.Bir de Be?ikta? taraftar?n?n b?y?kl???n? tekrardan anlad?m bu gece.?n?n?de bir Ts ma??yd? hakem bizden bir oyuncuyu atm?? ard?ndan Tsli bir oyuncuyu da atm??t? haks?z yere.Kapal? eyyamc? diye ba??rm??t? hakame.Hangi Ts ma??yd? hat?rlayamad?m.Bir de Gs taraftar? ma? sonras? ??l? ?ektiriyor galibiyeti kutluyor haram galibiyeti haysiyetsizler bu renkliler var ya futbolun as?l sorunu bunlar
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterB?t?n T?rkiye Salih Dursun'a sahip ??karken ba?ta Hami ve TS'li y?netici Salih'i ekranlarda ele?tiriyor.?aka gibi ayn?.
Adamlar feryat figan hakeme sald?r?r diye bekliyordum hakeme sakin, Salih'le konu?caz diyorlar.
Yorum Yap
-
Aslı Okan ?ahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ertu?rul K?l?? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?mit Baki Erdem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBi cac?k olmaz iki hafta sonra unutulur her ?ey. Mustafa Denizliye de acayip ayar oldum neymi? kartlara yorum yapamazm??.Bir de Be?ikta? taraftar?n?n b?y?kl???n? tekrardan anlad?m bu gece.?n?n?de bir Ts ma??yd? hakem bizden bir oyuncuyu atm?? ard?ndan Tsli bir oyuncuyu da atm??t? haks?z yere.Kapal? eyyamc? diye ba??rm??t? hakame.Hangi Ts ma??yd? hat?rlayamad?m.Bir de Gs taraftar? ma? sonras? ??l? ?ektiriyor galibiyeti kutluyor haram galibiyeti haysiyetsizler bu renkliler var ya futbolun as?l sorunu bunlar
Yorum Yap
Yorum Yap