?imdi k?rm?z? g?renler 3-4 ma? ceza alsa bizim ma?ta da yoklar dimi
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Size bisey diyim mi
Bu olay bu sezonun donum noktasi olacak. Hakemler oyle bir baski altina girecek ki kendi canlarini kurtarmak icin adil olmaya calisacaklar. Oyle takim kayirma eyyam falan ugrasamazlar bu saatten sonra
Umut ediyorum ki yanilmam ve kadikoye tam kadro gideriz ve orada dogranmadan bilegimizin hakkiyla oynayip doneriz
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSize bisey diyim mi
Bu olay bu sezonun donum noktasi olacak. Hakemler oyle bir baski altina girecek ki kendi canlarini kurtarmak icin adil olmaya calisacaklar. Oyle takim kayirma eyyam falan ugrasamazlar bu saatten sonra
Umut ediyorum ki yanilmam ve kadikoye tam kadro gideriz ve orada dogranmadan bilegimizin hakkiyla oynayip doneriz
Yorum Yap
-
Aslı Okan Akdeniz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSize bisey diyim mi
Yorum Yap
Yorum Yap