Aslı ?a?r? G?khun Sevindik tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
O zaman bizim ma?ta 3 penalt? ats?nlar Nas?l olsa her t?rl? atarlar gol 5-0 yensinler bitsin hatta oynamadan tescil edilsin 25 ma?t?r kazan?yorlar sahalar?nda bize yenilecek halleri yok ya !Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSiz neden bu kadar ona buna tak?l?yorsunuz koskoca 90 dakikada Fener bir ?ekilde atard? hele k?rm?z? yiyen Kas?mpa?a haydi haydi atard?.. Bunlara Antalya gibi atacaks?n pe? pe?e ozaman ancak puan kaybederler
Quaresma7Amokachi14Nouma21
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Hakl?s?n abi de ne yapal?m her y?l her ma? ayn? ?erefsizlik.. Yapaca??m?z ?ey kendi ma?lar?m?z? kazan?p ?n?m?ze bakmak..Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSezgin, atarlarsa ats?nlar da midemizi bulandirmas?nlar. Takilmamak elde mi ? Sen Bulent Y?ld?r?m'?n y?nettigi fener maclar?n? bir incele istersen. Her fener ma?? ve fener lehine vukuatli. Koskoca bir kulubun baskani bile bu adami aray?p adil yonet diyor. Neden acaba ? Penalti att?klar? yetmiyor gibi bir d?nya yard?m var ma? i?inde. 8 ma?ta rakipleri 10 kisi kalm??. Tak?lmamak elde mi ? Topal adam?n aya??na bas?yor aya??na bas?lan k?rm?z? g?r?yor. Tak?lmamak elde mi Sezgin...Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSiz neden bu kadar ona buna tak?l?yorsunuz koskoca 90 dakikada Fener bir ?ekilde atard? hele k?rm?z? yiyen Kas?mpa?a haydi haydi atard?.. Bunlara Antalya gibi atacaks?n pe? pe?e ozaman ancak puan kaybederler
Ben istemem mi bu ?ikeciler puan kaybetsin ama m?mk?n de?il ki Anadolu kul?plerin puan almalar? ?yle veya b?yle al?yorlar bizde sinirlenmemizle kal?yoruz .. Onu demek istiyorum yoksa ge?en sene 2-1 Kad?k?y'de genclere kar?? yenik durumdayken son dakikada hediye penalt?yla beraberli?i kurtard?klar?n?da unutmad?k yan?..
Sonra febe evinde bilmem ne kadar yenilmiyormu?.. ?erefsizler
Yorum Yap
-
Birseyler yap?lmasi sart o?lu ?art. Her sene bu b?yle gitmez. Gecen sene 1 milyon penalt? sloganlar? vard? bu sene ligin ikinci yar?s? ile kald?klari yerden devam ediyorlar. Taktikleri de her sene ayn?. Birde rakibin mac? seyircisiz yapmaya ba?lad?lar. Bu hafta Aziz fenerasyona gitmis ve akaninde Bursa ma?? seyircisiz. Bu sene hangi tak?ma seyircisiz verildi de hi?bir ?ey olmayan macta seyircisiz cezasi veriyorsun. Abi bu devrana kar?i kesinlikle bir ?eyler yapmal?y?z. Her sene bir tak?m?n emeklerini hayallerini calmalar?na izin verilmemeli...Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakl?s?n abi de ne yapal?m her y?l her ma? ayn? ?erefsizlik.. Yapaca??m?z ?ey kendi ma?lar?m?z? kazan?p ?n?m?ze bakmak..Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSezgin, atarlarsa ats?nlar da midemizi bulandirmas?nlar. Takilmamak elde mi ? Sen Bulent Y?ld?r?m'?n y?nettigi fener maclar?n? bir incele istersen. Her fener ma?? ve fener lehine vukuatli. Koskoca bir kulubun baskani bile bu adami aray?p adil yonet diyor. Neden acaba ? Penalti att?klar? yetmiyor gibi bir d?nya yard?m var ma? i?inde. 8 ma?ta rakipleri 10 kisi kalm??. Tak?lmamak elde mi ? Topal adam?n aya??na bas?yor aya??na bas?lan k?rm?z? g?r?yor. Tak?lmamak elde mi Sezgin...Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSiz neden bu kadar ona buna tak?l?yorsunuz koskoca 90 dakikada Fener bir ?ekilde atard? hele k?rm?z? yiyen Kas?mpa?a haydi haydi atard?.. Bunlara Antalya gibi atacaks?n pe? pe?e ozaman ancak puan kaybederler
Ben istemem mi bu ?ikeciler puan kaybetsin ama m?mk?n de?il ki Anadolu kul?plerin puan almalar? ?yle veya b?yle al?yorlar bizde sinirlenmemizle kal?yoruz .. Onu demek istiyorum yoksa ge?en sene 2-1 Kad?k?y'de genclere kar?? yenik durumdayken son dakikada hediye penalt?yla beraberli?i kurtard?klar?n?da unutmad?k yan?..
Sonra febe evinde bilmem ne kadar yenilmiyormu?.. ?erefsizler
Yorum Yap
-
?u Titinin 2. sar?s? neyse de 1. sar?s? tamamen b?lent efendinin hediyesi. Ayr?ca farzedelim dirsek att? bunlar?n alvez denen ay?s? her hava topunda rakibe ya dirsek atar ya da diziyle s?rt?na vurur.aziz ko?am?yor vs vs diyerek eski g?zagr?s? B?lenti rezil etti. B?lent y?ld?r?m da k.pa?a ma??nda kendini affettirmek i?in elinden geleni yapt?
Yorum Yap
-
Zaman?nda tepelerle sokuldu zaten ne fark etti ki? Bu ?lkede adalet farkl? ?al???yor g?ze de?il ba?ka yerlere sokmak laz?mAslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence ba?l?k a?al?m bu t?r ?eyleri resim video olarak ekleyip g?zel bir klip yapal?m b?ylece herkesin g?z?ne sokal?m..
Yorum Yap
-
As?l olay? atlam??s?n; Stephane Badji.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertrabzon ma??ndaki k?rm?z? kart
kas?mpa?a ma??ndaki k?rm?z? kart
kartlar do?ru ama problem o kartlar? g?ren futbolcularda..
titi sar?s? varken o hareketi bilerek bu kadar ?abuk yapmas? d???nd?r?c?
Adam Sar?dan sonra 3-4 kez net faul yapt?. Abdullah Avc? oyundan almad?.
Yorum Yap
-
Ben hal? sahaya gittim ama erken ??kt?m evden.Olsun sa?l?k olsun,biz yenelim de gerisi ?nemli de?il karde?imAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMaalesef d?n spora gitmedim, ma?a bakt?m.Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTesad?fe bak bende ilk 25 dakikas?n? izleyim 9 daki hal? saha ma??na gidecemAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHi? ??phen olmas?n, 20-25 dakikas?n? izleyip devam?nda sporda olaca??mAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGe?en hafta cuma g?n? ne yapt?ysan?z ayn? ?eyleri yap?n.M?mk?nse ayn? yemekleri yiyin,ayn? k?yafetleri giyin,ayn? zamanda tuvalete gidin..gif)
.gif)
?ampiyonlu?un anahtar? bu totemlerden ge?iyor .gif)

.gif)
Fener'de yendi...
Yorum Yap
-
Aynen onu unutmusum..Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAs?l olay? atlam??s?n; Stephane Badji.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertrabzon ma??ndaki k?rm?z? kart
kas?mpa?a ma??ndaki k?rm?z? kart
kartlar do?ru ama problem o kartlar? g?ren futbolcularda..
titi sar?s? varken o hareketi bilerek bu kadar ?abuk yapmas? d???nd?r?c?
Adam Sar?dan sonra 3-4 kez net faul yapt?. Abdullah Avc? oyundan almad?.
Yorum Yap
-
Bencede bu yap?lmal?Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence ba?l?k a?al?m bu t?r ?eyleri resim video olarak ekleyip g?zel bir klip yapal?m b?ylece herkesin g?z?ne sokal?m..
Yorum Yap
-
Aynen ?yle ya, ak?am yenelim de... Zaten avantaj bizim elimizde ?u an...Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen hal? sahaya gittim ama erken ??kt?m evden.Olsun sa?l?k olsun,biz yenelim de gerisi ?nemli de?il karde?imAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMaalesef d?n spora gitmedim, ma?a bakt?m.Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Tesad?fe bak bende ilk 25 dakikas?n? izleyim 9 daki hal? saha ma??na gidecem.gif)
Fener'de yendi...
Yorum Yap
Yorum Yap