Ge?en hafta cuma g?n? ne yapt?ysan?z ayn? ?eyleri yap?n.M?mk?nse ayn? yemekleri yiyin,ayn? k?yafetleri giyin,ayn? zamanda tuvalete gidin.?ampiyonlu?un anahtar? bu totemlerden ge?iyor
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGe?en hafta cuma g?n? ne yapt?ysan?z ayn? ?eyleri yap?n.M?mk?nse ayn? yemekleri yiyin,ayn? k?yafetleri giyin,ayn? zamanda tuvalete gidin.?ampiyonlu?un anahtar? bu totemlerden ge?iyor
Yorum Yap
-
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGe?en hafta cuma g?n? ne yapt?ysan?z ayn? ?eyleri yap?n.M?mk?nse ayn? yemekleri yiyin,ayn? k?yafetleri giyin,ayn? zamanda tuvalete gidin.?ampiyonlu?un anahtar? bu totemlerden ge?iyor
Yorum Yap
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGe?en hafta cuma g?n? ne yapt?ysan?z ayn? ?eyleri yap?n.M?mk?nse ayn? yemekleri yiyin,ayn? k?yafetleri giyin,ayn? zamanda tuvalete gidin.?ampiyonlu?un anahtar? bu totemlerden ge?iyor
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2 tane fener macina baktim bu sezon, bi biz caktik bi de antalya cakti..
Bidaha izlesem mi diye dusunuyorum, yoksa sinerji bozulur diye sadece deplasman maclarina mi baksam
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2 tane fener macina baktim bu sezon, bi biz caktik bi de antalya cakti..
Bidaha izlesem mi diye dusunuyorum, yoksa sinerji bozulur diye sadece deplasman maclarina mi baksam
Yorum Yap
-
Kasimpa?ada Eren Derdiyok,Scarione,Abdullah,Aydin,Kubilay,Fode koita fener ma?inda yokmu?....fener kasimpasayi g?le oynaya gecer...adamlarda ?ans var kardesim rize ile oynarlar golculeri oynamaz kasimpasa ile oynarlar takimin yarisi oynamaz...
SM-G900FQ cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Sakat oyunculardan sadece Eren Derdiyok'un Fenerbah?e ma??na yeti?tirilme ihtimalinin bulundu?u ??renildi (AA) https://t.co/YEGirFDT1i
SM-G900FQ cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Hakem yine uydurma bi penalt? verir..Kas?mpa?a nin direncini k?rar. .R?za hoca ma? sonu yine hakemden dert yanar. .Fb taraftar? ve yazarlar? verilen uydurma Penalt?n?n penalt? oldu?unu iddia edip elli sebep sayar. .
Yani b?yle bir senaryoya haz?rl?kl? olun.
Antalya ma??nda Antalya yenecek demi?tim. .Ama bu ma?ta fb puan kaybetmez kaybettitmezler.
?n?aallah bu defa yan?l?r?m. .
Yorum Yap
-
Derby country li bir ?ngiliz arkada??m aynen bana ?unu s?yledi; T?rkiyede adalet yok heralde biri ?ike yap?yor UEFA ceza veriyor ve k?me dahi d???r?lm?yorlar. Di?eri bariz tak?m ayartarak (gen?lerbirli?inden bahsediyor) bedavadan gol at?yor ve gene ?ike yap?yor ve cezas?z kal?yor. B?t?n bunlar olurken bu lig nas?l y?r?yor dedi. Bu be? para etmezler ittire kakt?ra bi yere gelebiliyorlard? ki etoo arkada??m?z ezdi ge?ti hemde silindir gibi. bunlar?n 2 ma??nda da penalt? ve k?rm?z? kart verilir rakibe duruma g?re. ?ddaa oynayanlar ka??rmas?n.
Yorum Yap
Yorum Yap