https://pbs.twimg.com/media/CVkA8KdXIAA8Or1.jpg:large Bu pozisyondan bahsedilmeyecek,Topal'?n att??? dirsek ve tekmelerden bahsedilmeyecek ama s?rekli q7 konu?ulacak.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Ozgur Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mert Kavuzlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ozgur Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu hafta lideriz al?nt?m? yapar?m..
Umar?m yan?l?r?m ve beni de dahil edip al?nt?n? yapar ve rezil edersin
Valla g?zel oldu.
Haftaya 21:45'de de ayn? psikolojide oluruz umar?m.
Yorum Yap
-
Aslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterB?z on k?s? kald?km? dag?l?yoruz adamlar ?k? kere yen?k duruma dustuler yakalad?lar. Son dk da d?rekten dondu
Yorum Yap
-
Aslı Kenan Yukseler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Yasar Goynuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaftaya Fb Ba?ak?ehir'le oynuyor,Ba?ak?ehir ma??n? izlemedim ama 2-0 iken 89'uncu dakikada Bekir kart g?rm?? cezal? duruma d??m??. ?zleyen arkada? var m?? kart hakl? m?yd? yoksa eyyam i?in mi g?rd?.
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan Kurtulus tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterB?z on k?s? kald?km? dag?l?yoruz adamlar ?k? kere yen?k duruma dustuler yakalad?lar. Son dk da d?rekten dondu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kenan Yukseler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Aslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kenan Yukseler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Yorum Yap
-
Aslı Ozgur Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Yasar Goynuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaftaya Fb Ba?ak?ehir'le oynuyor,Ba?ak?ehir ma??n? izlemedim ama 2-0 iken 89'uncu dakikada Bekir kart g?rm?? cezal? duruma d??m??. ?zleyen arkada? var m?? kart hakl? m?yd? yoksa eyyam i?in mi g?rd?.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBunlar?n adam gibi deplasmanlar? 2.yar?da. Ahkisar, Bursa, trabzon, antalya, hatta eski?ehir(in? yar?n kazan?r da ?mitlenirir), konya. O y?zden 2.yar? daha da puan kaybedicekler. Uefa ma?lar? ve yorgunluk vs de olucak
Yorum Yap
Yorum Yap