Dursun ?zbek bizim rakibimiz rize osmanl? her ma? 4 5 at?yorlar derken bo?a dememi?. Bir bildi?i varm?? adam?n
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBunlara bi koyuyolar yemin ediyorum hava hafifliyo bole renkler canlanio..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
?u ma?a ?ok sevindik ama canl? izleyenler g?rm??t?r, ikinci yar? Rize ma?? kazanmamak i?in ?ok u?ra?t?, ?stelik rakibinin oyuncular? sakatlan?p ??km??ken ve kar??s?nda diren?siz bir orta saha varken.Do?ru d?zg?n kontra atak bile yapamad?lar.Umut'un k?rm?z? kart? ile biraz olsun kendilerine geldiler ve bireysel hata sayesinde gol? buldular.Ne olursa olsun Anadolu tak?mlar? bunlara kar?? bir garip oynuyor, sa?ma sapan i?ler yap?yorlar; bize kar?? ise tam tersi.Hasan ?a? bile bu durumu dile getirdi ge?en hafta.
Yorum Yap
-
Aslı Erman Atmaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBunlara bi koyuyolar yemin ediyorum hava hafifliyo bole renkler canlanio..
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRize-G.Saray ?zetine bakt?m da, ma? heyecan? kadar goller de s?permi?. ?ok kaliteli bir m?sabaka olmu?. Rize, 3-2'den sonra ma?? son d?d??e kadar domine etmi?. Galibiyeti dibine kadar hak etmi?ler.
Yorum Yap
-
Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ayet yenemesek bursay? bu skor benim i?in ?nemsiz. . Akl?m hala kasimpa?a da kald?...[emoji22]
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRize-G.Saray ?zetine bakt?m da, ma? heyecan? kadar goller de s?permi?. ?ok kaliteli bir m?sabaka olmu?. Rize, 3-2'den sonra ma?? son d?d??e kadar domine etmi?. Galibiyeti dibine kadar hak etmi?ler.
Yorum Yap
-
Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Emrah Duro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yer siyah,g?k beyaz!
Yorum Yap
Yorum Yap