Aslı Kadir Batakbasi tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Premier League 2015 - 2016
??k?ş
X
-
dedi?in dogru ama fark 7 puan ayhan 1 mac yen?l?r 1 macta berabere kal?rsa ded?g?n g?b? olur zannetm?yorum bende bana gore ben?m f?kr?m samp?on oldu benceAslı Ayhan Avc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu saatten sonra manuya yenilsede ?ampiyonlu?u vermez zaten de matematiksel olarak garantilemiyo demek istedimAslı Kadir Batakbasi tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermanudan beraberl?k alsa bence yeterl? ayn? tohetam chelsea deplasm?na c?kacak ayn? gun bence manu berbaberl?g? leicester i smp?yon yaparAslı Ayhan Avc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBerabere kal?rsa garantilemiyor galip gelmesi laz?mAslı Kadir Batakbasi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterleicester city %90 samp?yon son 3 mac kald? manu mac?nda berabere kal?rsa garant?l?yor
Yorum Yap
-
Bence de ?ampiyon oldu burdan vermez art?k,dar?s? bizim ba??m?zaAslı Kadir Batakbasi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdedi?in dogru ama fark 7 puan ayhan 1 mac yen?l?r 1 macta berabere kal?rsa ded?g?n g?b? olur zannetm?yorum bende bana gore ben?m f?kr?m samp?on oldu benceAslı Ayhan Avc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu saatten sonra manuya yenilsede ?ampiyonlu?u vermez zaten de matematiksel olarak garantilemiyo demek istedimAslı Kadir Batakbasi tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermanudan beraberl?k alsa bence yeterl? ayn? tohetam chelsea deplasm?na c?kacak ayn? gun bence manu berbaberl?g? leicester i smp?yon yapar
Yorum Yap
-
insallah b?z?m smp?yon olmam?z ?c?n ?lk tak?mdan cok hakem? yenmem?z laz?m turk?yede adalet olmad?g? ?c?n 4hfta kalm?s stres? yukesk sev?yedey?z kac haftadan once samp?yonlugu ?lan edecekken kend? b?reysel ve hakem faktor? ?le fener? ortak ett?kAslı Ayhan Avc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence de ?ampiyon oldu burdan vermez art?k,dar?s? bizim ba??m?zaAslı Kadir Batakbasi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdedi?in dogru ama fark 7 puan ayhan 1 mac yen?l?r 1 macta berabere kal?rsa ded?g?n g?b? olur zannetm?yorum bende bana gore ben?m f?kr?m samp?on oldu benceAslı Ayhan Avc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu saatten sonra manuya yenilsede ?ampiyonlu?u vermez zaten de matematiksel olarak garantilemiyo demek istedimAslı Kadir Batakbasi tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermanudan beraberl?k alsa bence yeterl? ayn? tohetam chelsea deplasm?na c?kacak ayn? gun bence manu berbaberl?g? leicester i smp?yon yapar.gif)
Yorum Yap
-
Kas?mpa?a ve akhisar ma?lar?nda hakemlik bi durum olmad? bence tamamen defans?n beceriksizli?inden gitti puanlar,in?allah ?enol Hoca bi ?nlem al?rAslı Kadir Batakbasi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterinsallah b?z?m smp?yon olmam?z ?c?n ?lk tak?mdan cok hakem? yenmem?z laz?m turk?yede adalet olmad?g? ?c?n 4hfta kalm?s stres? yukesk sev?yedey?z kac haftadan once samp?yonlugu ?lan edecekken kend? b?reysel ve hakem faktor? ?le fener? ortak ett?kAslı Ayhan Avc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence de ?ampiyon oldu burdan vermez art?k,dar?s? bizim ba??m?zaAslı Kadir Batakbasi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdedi?in dogru ama fark 7 puan ayhan 1 mac yen?l?r 1 macta berabere kal?rsa ded?g?n g?b? olur zannetm?yorum bende bana gore ben?m f?kr?m samp?on oldu bence.gif)
Yorum Yap
-
dyorum ya bireysel hatam?z yuzunden oldu ama ondan once hakemler sagolsun feneri ortak etmek ?c?n hersey? yap?yor bu haftay? ky?ps?z atlt?rsk gsy? yenersk samp?yonuz osmanl? ve konya mac?na brakmay?z ?nsallahAslı Ayhan Avc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKas?mpa?a ve akhisar ma?lar?nda hakemlik bi durum olmad? bence tamamen defans?n beceriksizli?inden gitti puanlar,in?allah ?enol Hoca bi ?nlem al?rAslı Kadir Batakbasi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterinsallah b?z?m smp?yon olmam?z ?c?n ?lk tak?mdan cok hakem? yenmem?z laz?m turk?yede adalet olmad?g? ?c?n 4hfta kalm?s stres? yukesk sev?yedey?z kac haftadan once samp?yonlugu ?lan edecekken kend? b?reysel ve hakem faktor? ?le fener? ortak ett?kAslı Ayhan Avc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence de ?ampiyon oldu burdan vermez art?k,dar?s? bizim ba??m?zaAslı Kadir Batakbasi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdedi?in dogru ama fark 7 puan ayhan 1 mac yen?l?r 1 macta berabere kal?rsa ded?g?n g?b? olur zannetm?yorum bende bana gore ben?m f?kr?m samp?on oldu bence.gif)
Yorum Yap
-
Hadi bakal?mAslı Cem Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNot ediyorum bunu. Tahminlerin ?imdilik tam tak?r gidiyor ????Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterWest Ham ma??ndan en k?t? beraberlik ??kart?rlar
Swensea Galibiyet
Man U En k?t? beraberlik
Everton Galibiyet
Chelsea En k?t? beraberlik
ki Man U ve Chelsea'ye yeneceklerini d???n?yorum ama West Ham dengesiz tak?m
Tottenham ; Stoke (D), West Bromwich, Chelsea (D), Southampton, Newcastle United
Tottenham'?n ma?lar? daha kolay duruyor tabi
Yer siyah,g?k beyaz!
Unutmu?um bu tahminleri
Ben ?ampiyon olmalar?na inan?yorum ve olmalar?n? istiyorum
Adamlar gol at kapan takti?iyle de oynam?yor
G?zel bence ya
Yorum Yap
-
?n?allah dedi?in gibi olurAslı Kadir Batakbasi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdyorum ya bireysel hatam?z yuzunden oldu ama ondan once hakemler sagolsun feneri ortak etmek ?c?n hersey? yap?yor bu haftay? ky?ps?z atlt?rsk gsy? yenersk samp?yonuz osmanl? ve konya mac?na brakmay?z ?nsallahAslı Ayhan Avc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKas?mpa?a ve akhisar ma?lar?nda hakemlik bi durum olmad? bence tamamen defans?n beceriksizli?inden gitti puanlar,in?allah ?enol Hoca bi ?nlem al?rAslı Kadir Batakbasi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterinsallah b?z?m smp?yon olmam?z ?c?n ?lk tak?mdan cok hakem? yenmem?z laz?m turk?yede adalet olmad?g? ?c?n 4hfta kalm?s stres? yukesk sev?yedey?z kac haftadan once samp?yonlugu ?lan edecekken kend? b?reysel ve hakem faktor? ?le fener? ortak ett?k
Yorum Yap
-
Bar?a istiyor.Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLeicester'in kaleciye ??kemez miyiz ?
Yorum Yap
Yorum Yap