Aslı Kadir Batakbasi tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Premier League 2015 - 2016
??k?ş
X
-
Aslı Ayhan Avc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kadir Batakbasi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ayhan Avc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kadir Batakbasi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterleicester city %90 samp?yon son 3 mac kald? manu mac?nda berabere kal?rsa garant?l?yor
Yorum Yap
-
Aslı Kadir Batakbasi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ayhan Avc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kadir Batakbasi tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermanudan beraberl?k alsa bence yeterl? ayn? tohetam chelsea deplasm?na c?kacak ayn? gun bence manu berbaberl?g? leicester i smp?yon yapar
Yorum Yap
-
Aslı Ayhan Avc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kadir Batakbasi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ayhan Avc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kadir Batakbasi tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermanudan beraberl?k alsa bence yeterl? ayn? tohetam chelsea deplasm?na c?kacak ayn? gun bence manu berbaberl?g? leicester i smp?yon yapar
Yorum Yap
-
Aslı Kadir Batakbasi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ayhan Avc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kadir Batakbasi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdedi?in dogru ama fark 7 puan ayhan 1 mac yen?l?r 1 macta berabere kal?rsa ded?g?n g?b? olur zannetm?yorum bende bana gore ben?m f?kr?m samp?on oldu bence
Yorum Yap
-
Aslı Ayhan Avc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kadir Batakbasi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ayhan Avc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kadir Batakbasi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdedi?in dogru ama fark 7 puan ayhan 1 mac yen?l?r 1 macta berabere kal?rsa ded?g?n g?b? olur zannetm?yorum bende bana gore ben?m f?kr?m samp?on oldu bence
Yorum Yap
-
Aslı Cem Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterWest Ham ma??ndan en k?t? beraberlik ??kart?rlar
Swensea Galibiyet
Man U En k?t? beraberlik
Everton Galibiyet
Chelsea En k?t? beraberlik
ki Man U ve Chelsea'ye yeneceklerini d???n?yorum ama West Ham dengesiz tak?m
Tottenham ; Stoke (D), West Bromwich, Chelsea (D), Southampton, Newcastle United
Tottenham'?n ma?lar? daha kolay duruyor tabi
Yer siyah,g?k beyaz!
Yorum Yap
-
Aslı Kadir Batakbasi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ayhan Avc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kadir Batakbasi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterinsallah b?z?m smp?yon olmam?z ?c?n ?lk tak?mdan cok hakem? yenmem?z laz?m turk?yede adalet olmad?g? ?c?n 4hfta kalm?s stres? yukesk sev?yedey?z kac haftadan once samp?yonlugu ?lan edecekken kend? b?reysel ve hakem faktor? ?le fener? ortak ett?k
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLeicester'in kaleciye ??kemez miyiz ?
Yorum Yap
Yorum Yap