Sampiyon tottenham olacak yaziyorum buraya
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Premier League 2015 - 2016
??k?ş
X
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSampiyon tottenham olacak yaziyorum buraya
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSampiyon tottenham olacak yaziyorum buraya
Yorum Yap
-
tothenham ?n fikst?r? leicester a g?re olduk?a s?k?nt?l?. leicester ?n united ve son hafta chelsea d???nda zor ma?? yok. hep orta s?ra ve alt?ndakilerle oynayacak.
tothenham ?n mart ay? fikst?r? zor oray? en az kay?pla ge?erse ?n? a??k. ama g?nl?m?z leicester dan yana. o hikayenin mutlu sonla bitmesini herkes gibi bizde istiyoruz
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSene ba??nda G?khan ?nler biz yerine Leicester City'i tercih etti?i i?in ele?tirmi?tik.Ne i?in var EPL'de ligde kalmas? bile belli olmayan tak?mda diye. Ama gel g?r ki bu tak?m ?ampiyonlu?un en iddial? tak?mlar?ndan biri oldu.
Yorum Yap
-
Aslı Atilla Acar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSu leicester kadar sampiyonluga inanabilse keske bizimkilerde ama nerdee
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKlasik Ranieri ??k??? ba?lar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKlasik Ranieri ??k??? ba?lar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap