Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Sevilla
??k?ş
X
-
ki ge?en sene g?rd?k lider ??kman?n bir getirisi yokAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz ikinci oluruz grupta. Lider cikacagimizi dusunmuyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Lizbon'dan daha fazla dikkat etmemiz gereken tak?m Lokomotif Moskova bence.. iki ma?ta mazallah s?f?r puanla tamamlarsak ?ok ?a??rmam, ruslar?n oyun tarz? bize ters, iyi de kadrolar? var.
2-3 nokta transferle lider ??kar?z derdim bu gruptan ama bu ?artlarda i?imiz zor. Hele de kalemizdeki problemi bir t?rl? ??zememi?ken..
Yorum Yap
-
Lider cikarsak klup puanimiz artar mac fazla almisiz demektir ilerde 1. Torbadan girerirz daha buyuk arti olamaz heraldeAslı Halit Taner Uckac tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterki ge?en sene g?rd?k lider ??kman?n bir getirisi yokAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz ikinci oluruz grupta. Lider cikacagimizi dusunmuyorum.
Yorum Yap
-
Nas?l yenecez biz ?imdi bunlar?Aslı ?a?atay ?rnek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBe?ikta?'?n rakibi Skenderbeu'nun APOEL ma??nda a?t??? bir pankart
[ATTACH]8454[/ATTACH]
Yorum Yap
-
B J G ve L gruplar? ?ok sa?lam gruplar olmu?Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Yani orasi oylede ben sportingten 3 puan ustunu alabilecegimizi dusunmuyorum.Aslı Halit Taner Uckac tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterki ge?en sene g?rd?k lider ??kman?n bir getirisi yokAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz ikinci oluruz grupta. Lider cikacagimizi dusunmuyorum.
Ki 3 puanda iyi bence. 2 berabelik ver bana ordan ok derim mesela.
Moskovayi yuvarliyacagiz bence. Onlar bi mac cok iyiler bi mac cok kotu. 6 yapmamiz lazim.
Yorum Yap
Yorum Yap