Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Sevilla
??k?ş
X
-
Bizde herkes gomeze atmaya calisiyor sadece gomez vuruyorAslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizde de herkes ?ok iyi pas at?yor. Hangisi daha iyi bilemedim.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVay arkadas adamlar uzaktan sutla mac kazaniyor ikidir... takimdaki herkes iyi sut cekiyor adamlarda cok ilginc
Yorum Yap
-
?nan?yormusunuz bilbao yada Dortmund ?ekebilece?ine..Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir atletico bilbao cekin gorcem ben sizi 4 ten asagi yemeyeceksiniz
bunlar o balla.. artvinhopa y? bile ?ekerler..
Yorum Yap
-
Belli olmaz ya cekerler belkiAslı Serkan Guven tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nan?yormusunuz bilbao yada Dortmund ?ekebilece?ine..Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir atletico bilbao cekin gorcem ben sizi 4 ten asagi yemeyeceksiniz
bunlar o balla.. artvinhopa y? bile ?ekerler..
ama bir dahaki turda gucsuz hicbir takim kalmiyor zaten
Yorum Yap
-
?ok iyi skor bence.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGerci 1-0 cokta iyi bir skor degil. Braga lokomotif moskovadan cok daha iyi takim. Portekizde husrana ugrayabilirler
LG-E612 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Emrah Akkurt tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok iyi skor bence.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGerci 1-0 cokta iyi bir skor degil. Braga lokomotif moskovadan cok daha iyi takim. Portekizde husrana ugrayabilirler
Bunlar bu balla her t?rl? gol atar Portekiz'de 2-1 , 3-2 yenilseler bile tur atlarlar..
Yorum Yap
-
Kupayi banko alirlar .Aslı Hakan ?zbek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDortmunt, Tottenham'? par?al?yor 3-0.
Yorum Yap
-
Belli olmaz diyorum daha kendi evlerinde pozisyona giremedilerAslı Tayfun Yazgan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Emrah Akkurt tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok iyi skor bence.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGerci 1-0 cokta iyi bir skor degil. Braga lokomotif moskovadan cok daha iyi takim. Portekizde husrana ugrayabilirler
Bunlar bu balla her t?rl? gol atar Portekiz'de 2-1 , 3-2 yenilseler bile tur atlarlar..
Yorum Yap
Yorum Yap