Aslı Mert Kavuzlu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Sevilla
??k?ş
X
-
Hoca ma? nas?l al?r. C?mle aleme gosterd? klopp.. Adam inanc?ndan bir saniye suphe etmedi.. Ma? sanki bir film gibiydi.. Senarist ?ok iyiydi
Bir yorum yaz:
-
mesele beste tezah?rat de?il.Aslı Cihangir Alptekin Yilmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOha ya yok b?yle bir ma? bir de seyirci tezah?ratsiz bir tak?m? nas?l iter onun dersini verdi top taca ??k?yo huloggg diye seviniyor 40 bin kisi sanki penalt? olmuscasina arti seyirci her pozisyonun i?inde bir saniye bile birakmadilar biz 2-0 geri dussek sessiz tiyatro olurdu ?ok be?endim taraftar? b?yle olursak arenada 10 y?lda bir yeniliriz
Mesele oyunun icinde surekli kalmak, tepki vermek.
Adamlar haaaa huuuu yesss diye i?i g?t?r?yor
Bir yorum yaz:
-
Klopp oynad? resmen Tuchel ile. Usta benim dedi s?kt? ald? ma?? helal olsun sana.
Bir yorum yaz:
-
Oha ya yok b?yle bir ma? bir de seyirci tezah?ratsiz bir tak?m? nas?l iter onun dersini verdi top taca ??k?yo huloggg diye seviniyor 40 bin kisi sanki penalt? olmuscasina arti seyirci her pozisyonun i?inde bir saniye bile birakmadilar biz 2-0 geri dussek sessiz tiyatro olurdu ?ok be?endim taraftar? b?yle olursak arenada 10 y?lda bir yeniliriz
Bir yorum yaz:
-
HasssssssAslı Mert Kavuzlu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster4-3 k?rm?z?lar.
Yaz?n deftere.
Bir yorum yaz:
-
Ne mac oldu be.
Aha frikik. Tur bi daha el degistircek mi bakal?m.
Bir yorum yaz:
-
Ge?en sene bizim ma?ta tak?m? yakan Lovren bu sefer turu getiriyor
Bir yorum yaz:
-
Liverpool kupay? al?r; seneye Vodafone arenaya gelir. Gelsin g?rs?n; belki laz?m olur.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
2 d?nya sava?? ve 1 UEFA kupas? kazand?k diyecekler [emoji1]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: