Ben ?imdi bonzai ?ekip ?lmeye ?al???cam i?yerinin ortas?nda,ne demek transfer yapmayabiliriz ya
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Sevilla
??k?ş
X
-
Aslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halit Taner Uckac tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz ikinci oluruz grupta. Lider cikacagimizi dusunmuyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı ?nder ??plak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGrubumuz ?ok iyi Be?ikta? burdan lider ??kar , ??kmak zorunda b?y?kl???n? koymak zorunda objektif olamayacam di?er tak?mlara ka?? ??nki biraz tak?m?n?za g?venin
senol hoca bariz bir sekilde diyorki ortasaha zaten alincak! Stoperde yok bende alin!! Bizimkiler kader kismet zor konusuyor nasil guvenelim kismetse guveniriz
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan Kurtulus tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLigi koyal?m ligi
Yorum Yap
-
Aslı Halit Taner Uckac tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryahu lawal mawal bir orta saha al?n adam eksik orada say? olarak
YOK ARKADA? LAWAL MAVAL GELMES?N YETER TAKIM HURDA HA?AT OYUNCUDAN GE??LM?YOR SATSAN ALAN YOK ADAMLARI
Olacaksa adam gibi adam olsun yoksa Eslem oynas?n raz?y?m lawal yerine
Yorum Yap
-
Ne oluyor yahu!
Biz son 4 Y?ld?r ceza senesi hari? hep ??kt?k gruplardan fb kadrosu yeni olabilir; ama bizim oyuncular?m?z ?ok daha tecr?beli Avrupa'da onlardan.
Ak?am Antep ma??ndan sonra yumu?ar ortam in?allah.
Transfer konusunda Orman'? destekleyen biri olarak Arkada?lara %100 hak veriyorum.
Bir ya da iki transfer yapacaz dedikten sonra yapmayabiliriz demek pembe falan de?il bildi?in ?irkince bir yaland?r!
Yorum Yap
-
Aslı Halit Taner Uckac tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halit Taner Uckac tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz ikinci oluruz grupta. Lider cikacagimizi dusunmuyorum.
Yorum Yap
-
Fikret Orman transfer sezonu kapaniyor sukurler olsun...ilk geldiklerinde ne kandirdilar milleti Nene geldi geliyo u?akta orda burda diyerek...simdide aynisini yapiyorlar p.tesiye kadar basini yemlicekler kimseyi almicaklar ortasahada bolbol necipi izleriz..sonra stad yapiyoz deyip taraftara efelenirler genel kurullarda..
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?nder ??plak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGrubumuz ?ok iyi Be?ikta? burdan lider ??kar , ??kmak zorunda b?y?kl???n? koymak zorunda objektif olamayacam di?er tak?mlara ka?? ??nki biraz tak?m?n?za g?venin
senol hoca bariz bir sekilde diyorki ortasaha zaten alincak! Stoperde yok bende alin!! Bizimkiler kader kismet zor konusuyor nasil guvenelim kismetse guveniriz
Napal?m bunlar yok diye Be?ikta?? k???k m? g?relim ??kamazm? diyelim ?
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halit Taner Uckac tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz ikinci oluruz grupta. Lider cikacagimizi dusunmuyorum.
Ki 3 puanda iyi bence. 2 berabelik ver bana ordan ok derim mesela.
Moskovayi yuvarliyacagiz bence. Onlar bi mac cok iyiler bi mac cok kotu. 6 yapmamiz lazim.
Yorum Yap
-
Grupta bu kadar b?y?t?lecek ne var anlam?yorum? Transfer ayr? mevzu, kesin ihtiya? ama salt grup olarak konu?ursak Be?ikta? buradan ??kar. Ma? i?i ekstra bir sakatl?k-kart vs gibi durumlar olmad?k?a. Sporting'le g?zel ma?lar olur, Lokomotiv ile sert olur ama bireysel ayaklar?m?z?n ?oklu?u i?te b?yle tak?mlarda i?e yarar.
Yorum Yap
-
Erdal Toruno?ullar?:
"?n libero aray???m?z var. ?lgilendi?imiz oyuncular var. S?rprizler olabilir. Sezonu transfer yapmadan da kapatabiliriz. Be?ikta? i?in en do?rusunu yapmaya ?al???yoruz.?
Nas?l oluyor da transfer yapmadan kapat?r?z diyip sonra da be?ikta? i?in en do?rusunu istiyoruz diyebilirsiniz. Siz bizimle billur mu ge?iyorsunuz???
Yorum Yap
Yorum Yap