Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Sevilla
??k?ş
X
-
Amin diyecem, ikimizde ?arp?lacaz abi [emoji3]Aslı Tunc Aksel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbeter olsunlar beter. t?rkiyede ?ald?d?g?n?z ?ampiyonluklara say?n .bneler... u?ag?n?z d??er in?allah
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Ilk golde de soyledi aynisiniAslı ?shak Tinta? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?imdi tekrar ?zeti izliyorumda bragan?n 2 ve 3 gol?nde spikerin ahh demesi ulan[emoji1].gif)
HTC Desire EYE cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Benim anlamad???m herkes hakeme sall?yor ..benim g?rd???m Mehmet topal yan d?nd??? i?in eli topu engelledi direk cepheden gelse penalt? olmazd? ama kaleye giden topu engell?yor.. di?er kartlarda da hakl?yd? Alper tekme at?yor devam m? desin ..
Bir yorum yaz:
-
Huseyin Cakiroglu - 18.03.2016 00:08
Bu ak?am de?il Fenerbah?e Barcelona olsayd? bu hakemle Braga?y? ge?emezdi.
Antu a?lamaya ba?lam??
Bir yorum yaz:
-
Harbi do?rad?lar m?
?zleyemedim ma??. Ho?, her hal?karda beter olsunlar. Hakemin ma?a kasten nas?l etki etti?ini g?rs?nler, ya?as?nlar.
Bir yorum yaz:
-
beter olsunlar beter. t?rkiyede ?ald?d?g?n?z ?ampiyonluklara say?n .bneler... u?ag?n?z d??er in?allah
Bir yorum yaz:
-
A spor
"Bebek" ad?nda bir futbol katili
Quaresma7Amokachi14Nouma21
Bir yorum yaz:
-
?imdi tekrar ?zeti izliyorumda bragan?n 2 ve 3 gol?nde spikerin ahh demesi ulan[emoji1]
Bir yorum yaz:
-
O el ne diyo ?yle ahahaAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Bir yorum yaz:
-
Ulan bunlar?n havas? kar??lar?na ger?ek hakem ??kana kadar ge?erli
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
AhahaAslı Furkan Erdem Persembe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbeyler o de?ilde " mehmet topal ellerini naps?n"

Bir yorum yaz:
-
hakem feneri do?rad? diyece?im ama b?yle do?rama olmaz ki , bildi?in ?o?altt? feneri
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: