Balinizi seveyim atletico
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Real Madrid
??k?ş
X
-
Dedim ilk mactan sonra. Depte atar atletico.Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYan hakemin pozisyon hatasi facia
Bu herif icine etti guzelim takimin. Anlik hata yapan Ev takimi yapti bayerni.
Yorum Yap
-
Yan hakem yatsin kalksin ofsayt olmadigi icin sukretsin. Durdugu yer cok cok yanlisAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDedim ilk mactan sonra. Depte atar atletico.Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYan hakemin pozisyon hatasi facia
Guardiolayi kastettigini dusunerek, seneye manchester city de patlayacagina eminim, premier lig oyle ispanya ligi almanya ligine benzemez
Yorum Yap
-
Yunan futbolu oynamiyor bunlar bdnce.Aslı Metin Sayan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaln?z ?u yunan futbolu s?k?c?l??? kadar sonuca da ula?t?r?c?.
Yorum Yap
-
Kolpa bi hoca bu ya. Bakma. Yok satranc vs miste bilmem ne. Dede korkuttan masallar.Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYan hakem yatsin kalksin ofsayt olmadigi icin sukretsin. Durdugu yer cok cok yanlisAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDedim ilk mactan sonra. Depte atar atletico.Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYan hakemin pozisyon hatasi facia
Guardiolayi kastettigini dusunerek, seneye manchester city de patlayacagina eminim, premier lig oyle ispanya ligi almanya ligine benzemez
Ele gune icerde disarda yapan takimi aldi ne hale getirdi.
Yorum Yap
Yorum Yap