Adamlar en ufak hatada cezay? kesiyor hemen
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Real Madrid
??k?ş
X
-
Aslı Burak.Bayraktar tarafından Gönderilmiş Mesajı göster3.5 ?st? dedik ya gol olmaz art?k
Yorum Yap
-
Aslı Burak.Bayraktar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak.Bayraktar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbarca ve juve ma?? 3.5 ?st? olur mu
juve ma?? zor gibi
y?ksek basmayacaksan oynayabilirsin
ben juve ma??na skor girdim
1-2
2-2
1-3
bu ?c skordan ba?ka bi skor olmaz d???ncesindeyim.( esek de?ilse bi gol atar heralde arkt?rk bayern )
bende 2-2 lik skor tahmini ni tuturmu? oldum 10.75 oran
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO sag aciktaki kopuk ucurtma cok enteresan futbolcu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak.Bayraktar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak.Bayraktar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbarca ve juve ma?? 3.5 ?st? olur mu
juve ma?? zor gibi
y?ksek basmayacaksan oynayabilirsin
ben juve ma??na skor girdim
1-2
2-2
1-3
bu ?c skordan ba?ka bi skor olmaz d???ncesindeyim.( esek de?ilse bi gol atar heralde arkt?rk bayern )
bende 2-2 lik skor tahmini ni tuturmu? oldum 10.75 oran
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO sag aciktaki kopuk ucurtma cok enteresan futbolcu.
Felaket bi top atti 2. Golde.
Yorum Yap
Yorum Yap