Denizli'nin Be?ikta?'?n ba??nda 10 derbide 3 galibiyet 6 ma?lubiyeti var. Galatasaray'dan Sami Yen'de iki sezonda 7 gol yedi.
2008-2009
Fenerbah?e-2-1-Be?ikta?
Be?ikta?-1-2-Fenerbh?e
Galatasaray-4-2-Be?ikta?
Be?ikta?-2-1-Galatasaray
Be?ikta?-4-2-Fenerbah?e Kupa finali
Be?ikta?-0-2-Fenerbah?e s?per kupa
Di?er ma?i ise 3-0 yenildik ama 5'lik yapaca??m?z ma?? Serdar ?zkan y?z?nden kaybettik.
Hocalar?n bu t?r ma?larda yapaca?? pek bir ?ey olmaz zaten.
Kupa Finali hari? rakipten ?st?n oynad???m?z bir ma? hat?rlam?yorum. Kupa Finali de Fenerbah?e'den ?ok daha iyi oynad?k do?rudur ama Volkan Babacan'?n o skorda b?y?k pay? var.
3-0 l?k fener ma??n?n ikinci yar?s? da iyiydik unutmu?um.
Ben Mustafa Denizli, Galatasaray ya da Fenerbah?e anlamam.
Biz Be?ikta?'?z, ??kacaks?n ve b?t?n ma?lar? kazanacaks?n.
Ge?en sene son 4 hafta ma?lar? kazansayd?k ?AMP?YONDUK. Gs-Fb ma?lar? beni ilgilendirmiyordu o zamanlar, ?imdi de ?yle. 2 Puan ?ndeyiz.
Gs'nin de Fb'nin de Kadrosu ligdeki di?er tak?mlar? yenmek i?in yeterli. Bizimki de ayn? ?ekilde Hepsini yenmek i?in.
Bu kadar korkmaya gerek yok. Mustafa Denizli bir gazla ald? ?ampiyon olduk ama sonraki sene ne oldu?
Ben Mustafa hoca i?in, Ne ba?ar?l? ne de ba?ar?s?z diyemem ama YALAKAn?n tekidir.
Hakk?n? buldu Gs'ye giderek.
Kendine yak??an? yapt?, korktu ma?a ??kmad?. ( Kimse bana; Daha tak?m? tan?m?yor 2 g?n tak?mla idmana ??k?p taktik yapamaz demesin. Yenilgide herkes ?unu derdi zaten " Ya, daha 2 g?n oldu, normal." Ama o elini ta??n alt?na bile sokmad?.
Bencede gitmesi iyi oldu...giderayak ne oldu?unu g?rd?k..
Bi adam ya Besiktasl?d?r yada de?ildir...
Ben besiktasl?y?m ama her?eyi gese i?in feda ederim diyen adam?n ben anl?n? kar?slar?m..onun besiktasl?l?g?n?da iki hafta sonra 3luk oldu?unda y?z ifadesinden anlar?m..iyi geceler..
Stefano Marrone'yi sa?ma sapan sebeplerden ?t?r? bizden g?ndermi?ti ertesi y?l s?rekli adale sakatl??? ya?ad? tak?m forumda konular a??ld? kondisyoner geri d?ns?n diye. ?imdi kendisini Gs'ye getirmek i?in ikna etmeye ?al??acakm??. Gelde bu olaya ??ld?rma
Hatirladigim kadariyla inanilmaz defansif oynatti bizi, maclarin tadi tuzu yoktu, zaten ikinci sezon isler kotu gidince kacti gitti, bu adamdan bisey olmaz ya, bu sene tek rakip fenev.
Ligin 12 haftas?nda 7 puan ?nde olman?n hi? bir de?eri yok. ?ndeyiz mutluyuz o kadar. Kimse yar?? d??? falan kalmaz bu farklarla. Ha gider sneijder sakatlan?r, Burak sakatlan?r veya Muslera falan anca o kadar o da bu sene k?t? o ayr? mevzu.
7 puan nedir ki yahu 15 olsa tart???l?r ama 7 puan 2 ma?lubiyete bakar daha 22 ma? var
Yorum Yap