ergin hakikaten ?ok sa?lam k?f?r yedi son dakikalarda, t?m salon yo?un ?ekilde s?vd? benim son zamanlarda g?rd???m en senkronize ve y?ksek desibelli k?f?r performans?yd?
Kufur tabii ki tasvip edilmez ama once kendilerine bir baksinlar niye kufur yiyoruz diye. Biz Ksk ile beraber ?stiklal Mar?? ve And?m?z? okurken bunlar daha ayni salona bile giremiyor.
Her ne kadar Gs'den i?rensem de Ergin Ataman vaktinde bizi ?ampiyon yapm?? bir isimdir. B?yle k?f?r? ho? g?remem. Ayn? zamanda yan?lm?yorsam 2005 y?l?nda ksk taraftar? ayn? salonda bizim taraftar?m?z? k?st?r?p ultraslan'?n kar??yaka taraftar?na yapt?klar?na benzer ?eyler yapm??lard?.
o de?ilde ald?klar? b?t?n adamlar ellerinde patlad? tar?k? al?caz diye bi yerlerini y?rtt?lar sanki messi a. sarbiden beter veysel desen ayn? cemali pandev 3 lig 3 nc? grub gol makinas?
botoxlu gider ayak fenaa??gg?gg? ge?irdi toto?lara
Olcan, ''Arsenal'i Be?ikta? kar??s?nda izledik. Ben yenece?imizi d???n?yorum. Gruptan ??kar?z. Tesiste arkada?larla aram?zda kim ??kar demi?tik. Ben de Arsenal'i yazm??t?m. Tarihimizde onlara kar?? ald???m?z sonu?lar belli. Arsenal'i yenece?imizi d???n?yorum. Dortmund ile de ayn? ?ekilde." s?zlerini kullanm??t?.
Olcan transferi sonras? ise,"2000 y?l?nda abilerimiz ba?ard?lar ve UEFA Kupas??n? kazand?lar. Umar?m biz de ??tay? y?kseltiriz ve ?ampiyonlar Ligi ?ampiyonu oluruz." a??klamas?n? yapm??t?.
B?yle ?ey olmaz. Adamlar?n ka? defa vergi borcu silindi stad?n?da devlet yapt? hunharca para harcad?lar bugun Cumhurba?kan?na Ba?kana ??km??lar hala vergi bor?lar?n? sildirmeye ?al???yor ne y?zs?zl?k ta amk hepinizin
Yorum Yap