Aslı Ali Belindir tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
Askerdeydim. ?stanbulspor ma??n? 90+8'de uyduruk bir penalt? ile kazanm??lard?. Penalt?y? veren sanir?m Vahap Beyaz'd?. Olsun inan?yorduk, yine de ?ampiyon olacakt?k. Gs ma?? geldi ?att?. 1-0 ?ndeyiz. Ahmet ?akar denilen eski hakem tam 60 metreden yani orta sahadan g?rmeden penalt? ?al?yordu. D?n gibi hat?rl?yorum. Hala g?z?m?n ?n?nde. Alpay hisseti ve ellerini kald?r?p pozisyonu b?rakt?. Uzaktan yak?ndan alakas? yokken Allaha ?ok dua etti?ini bildi?imiz sahtekar hoca Hakan S?k?r kendini yere b?rakt?. Caaart verdiler penalt?y? ve ?ampiyonluk gitti. Cemaatci Hakan ??k?r bunun h3sab?n? ?b?r d?nyada nas?l vereceksin. Allah?n var m? senin. O zamanlar daha gen?ttim. ?yle bir ah?m? ald?lar ki asla hakk?m? helal etmiyorum. Askerli?i bana zehir etmi?lerdi. Bunlar ba? ?ikecinin kral?. 20 ?ampiyonluklar? varm??. P?fff, yesinler 20.nizi...
Yorum Yap
-
Ak?am moralim bozuktu yeminle keyfim yerine geldi. Pi?leriniz bug?n 11 yemi? dar?s? ak?am abilerinin ba??na. Argo kullanmayay?m diyorum ama yapam?yorum affet forum kurulu, affedin sayg? de?er abilerim karde?lerim. 6 ya??nda a?lam??t?m ?ald???n?z ?ampiyonlu?a. ?m?r boyu k?fredecem, ?b?r d?nyada da elim yakan?zda, siz yanarken ate?inize keyif sigaras? ?akmayan ?yle olsun.
Yorum Yap
-
En b?y?k keyiflerimden biri farkl? kazand???m?zda ba?ka tak?mlar?n forumlar?na bak?p bak?p keyiflenmektir.
Ma?tan sonra R?dvan Dilmen'in s?zlanmalar?n? dinleyip ROK'un ba??r??lar?n? izledikten sonra
a?t?m s?ras?yla forumlar?na bakt?m.
Fb ve Ts liler ne kadar imrendiklerini ?ampiyonun Be?ikta? olaca??n? yaz?yordu ama Gsliler yine i?in dalgas?ndalar.
Kibirden ?lecek ruh hastas? bi topluluk malesef ve bu kibri ancak biz yok ederiz.
1-0 2-0 yetmez ger?ekten bunlar? s?nd?rmeye ??yle 4-5 goll? yenmeliyiz ve inan?yorum o sene bu sene
Yorum Yap
-
G???s reklamlar? dumankaya in?aat olmu?. Neremle g?lsem karar veremedim.En son düzenleyen Doruk Ilhan; 28-10-2015, 17:10.
Yorum Yap
-
Aslı Doruk Ilhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterG???s reklamlar? dumankaya in?aat olmu?. Neremle g?lsem karar veremedim.
Kendilerine yak??an bir sponsor bulmu?lar
Yorum Yap
Yorum Yap