Tr de son yabanc? ?ampiyon teknik direkt?r Zico. O sebepten bu vasat yabanc?lar zerre korkutmuyor. Fato? gelse bir nebze tehlikeli olabilirdi. Tudor a rize de ?akacaklar. Uza?a gitmeyin.
Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Tr de son yabanc? ?ampiyon teknik direkt?r Zico. O sebepten bu vasat yabanc?lar zerre korkutmuyor. Fato? gelse bir nebze tehlikeli olabilirdi. Tudor a rize de ?akacaklar. Uza?a gitmeyin.
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mehmet Ayan denen arkada?a g?re
Tudor transferi ?s tarihine-k?lt?r?ne-edebine-duru?una asla yak??mayan bir transfermi?
Bunu ciddi ciddi soylemis olamaz, ironi yapmistir herhalde
Yok ya ciddi ciddi defalarca s?yledi
7/24 futbol konusulan memlekette spor kanali izleyemiyoruz bu herifler yuzunden.
Eskiden bir tek NtvSpor izlerdim, artik onlari da cekemiyorum. Ridvan ve Demirkol'un yorumlarini begenirdim ama ikisi de birbirinden seytan. Bunye kaldirmiyor artik. Guntekin'in guzel hatri icin bile cekilmez NtvSpor.
Diger kanallari saymaya gerek yok zaten.
Demek gs'ye yakismiyormus...La hic degilse bi tarihinizi ogrenin tv'ye cikmadan serefsizler Karabuklu amca az bile demis size.
Muhabir : Fiksturu hazirlayan kisinin cok acik ve net Besiktas taraftari oldugu konusuluyor. Bu konuda tavrinizi daha fazla ortaya koymaniz gerekmez mi
Yorum Yap