?erefsizler.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
komikmi? ?ye karrde??...Aslı Ugur Deniz Yavas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSneijder bunlardan kesin ayr?l?r.Al?rsak hem bunlara a?z?n?n pay?n? veririz hem de s?per olur.
Yorum Yap
-
Niye abi olamaz m? ki s?zle?mesi bitiyo diye biliyorum.Aslı Fahri Capci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkomikmi? ?ye karrde??...Aslı Ugur Deniz Yavas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSneijder bunlardan kesin ayr?l?r.Al?rsak hem bunlara a?z?n?n pay?n? veririz hem de s?per olur.
Yorum Yap
-
Olmaz abi herif ?ey y?k?yle kazand??? kontrat? kitledi ?sye ... topik ne anlat?yo, senin istedi?in top?uya bak, hadi istedi?in fiyata ald?n diyelim kimi kesicen sosay? m? o?uzhan? m?... freekick kullanmaktan ba?ka bi bocka yaram?yor... avrupa niye talip olmuyorr bu d?nya y?ld?z? 1o nomeroyaAslı Ugur Deniz Yavas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNiye abi olamaz m? ki s?zle?mesi bitiyo diye biliyorum.Aslı Fahri Capci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkomikmi? ?ye karrde??...Aslı Ugur Deniz Yavas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSneijder bunlardan kesin ayr?l?r.Al?rsak hem bunlara a?z?n?n pay?n? veririz hem de s?per olur.
Yorum Yap
-
Abi valla kat?lm?yorum ben sana adam ?ampiyon yap?yo tak?m?.Ayr?ca Sosay? sat?caz diye dedim [emoji2]Aslı Fahri Capci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlmaz abi herif ?ey y?k?yle kazand??? kontrat? kitledi ?sye ... topik ne anlat?yo, senin istedi?in top?uya bak, hadi istedi?in fiyata ald?n diyelim kimi kesicen sosay? m? o?uzhan? m?... freekick kullanmaktan ba?ka bi bocka yaram?yor... avrupa niye talip olmuyorr bu d?nya y?ld?z? 1o nomeroyaAslı Ugur Deniz Yavas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNiye abi olamaz m? ki s?zle?mesi bitiyo diye biliyorum.Aslı Fahri Capci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkomikmi? ?ye karrde??...Aslı Ugur Deniz Yavas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSneijder bunlardan kesin ayr?l?r.Al?rsak hem bunlara a?z?n?n pay?n? veririz hem de s?per olur.
Yorum Yap
-
yine ?ampiyon yap?cak ?s yi deseneAslı Ugur Deniz Yavas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKonu?masayd?m ke?ke 2 y?l uzat?lm?? [emoji2]
Yorum Yap
-
Wesley Sneijder'in s?zle?mesi 2016-2017 ve 2017-2018 futbol sezonlar? i?in uzat?lm??t?r. Buna g?re futbolcuya ilgili her bir sezon i?in 3.200.000 Euro sabit transfer ?creti, 1.300.000 Euro imza ?creti ve 20.000 Euro ma? ba?? ?cret (S?per Lig ma?lar?, UEFA ma?lar? ve T?rkiye S?per Kupas? ma??) ?denecektir. Ayr?ca futbolcu her bir sezonda T?rkiye S?per Lig ?ampiyonlu?unda 250.000 Euro, UEFA ?ampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kal?nd???nda 250.000 Euro ve UEFA ?ampiyonlar Ligi ?ampiyonlu?u durumunda 500.000 Euro bonus daha almaya hak kazanacakt?r.
Sozlesmeye bak. Birde imza parasi adi altinda 1.3 milyon euro vermisler. Allah akil sagligi versin
Yorum Yap

Yorum Yap