Kucuk eniste smokini buyuyunce de mi giyecekmis
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
9 ma?t?r CL de galibiyet alam?yorlar. Gollere mi kalm??lar. Ah yaz?k. Beter olsun ?erefsizler.Aslı Ahmet Can Turhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGS TV, Galatasaray'?n ge?en sezon ?ampiyonlar Ligi'nde att??? golleri izleyicilerle payla??rken skorlar? sans?rledi.

Yorum Yap
-
Bildim bileli gs li o. Hatta ilk g?rd???mde direkt bu kesin gs lidir demi?timAslı Ak?n Keske tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKonuyla pek alakas? yok ama Ceyhun Y?lmaz Galatasarayl? imi?. Ben o adam? y?llard?r Be?ikta?l? san?yorum. Niye ?yle oldu acaba?
.gif)
21 program?nda hep gs lilere yalan?yor nerdeyse ayaklar?n? ?pecek gs de oynam?? top?ular?n programda.
Yorum Yap
-
Hmm, oynad??? bir film ya da dizide Be?ikta?l? karakteri canland?rd? da benim akl?mda ?yle mi kald? acaba? Her neyse. Takip etti?im kadar?yla iyi bir insan. Fanatik bir a?z? ve Galatasarayl?larda g?r?len itici ?zellikleri yok. Tabi ekranda g?rd???m kadar?yla.Aslı Metin Sayan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBildim bileli gs li o. Hatta ilk g?rd???mde direkt bu kesin gs lidir demi?tim.gif)
21 program?nda hep gs lilere yalan?yor nerdeyse ayaklar?n? ?pecek gs de oynam?? top?ular?n programda.
Yorum Yap

Yorum Yap