Sat?ld???n?z g?nleri g?recez in?allah.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
D?n g?rd?m ki galatal?s? fenerlisi birle?mi? hatta konyal?s? dahil. anlad?m ki bu sene ?ok ?etin ge?ecek b?t?n tak?mlar k?skan?l?ktan ne yapaca??n? ?a??rm?? ve Be?ikta?'a bilenmi? durumda. bu zavalla galatasaraydan bir ?ey olaca?? yok zaten batacaklar? g?n ?uan g?z?m?n ?n?nde hatta. ama bu sene ?ok dikkatli olmal?y?z. k??k?rtmalara gelmemeliyiz ve ?n?m?ze bakmal?y?z. yine da?a ta?a g??e ?AMP?YON BE??KTA? yazaca??z..
Yorum Yap
-
Aslı Karhan Kibaro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD?n g?rd?m ki galatal?s? fenerlisi birle?mi? hatta konyal?s? dahil. anlad?m ki bu sene ?ok ?etin ge?ecek b?t?n tak?mlar k?skan?l?ktan ne yapaca??n? ?a??rm?? ve Be?ikta?'a bilenmi? durumda. bu zavalla galatasaraydan bir ?ey olaca?? yok zaten batacaklar? g?n ?uan g?z?m?n ?n?nde hatta. ama bu sene ?ok dikkatli olmal?y?z. k??k?rtmalara gelmemeliyiz ve ?n?m?ze bakmal?y?z. yine da?a ta?a g??e ?AMP?YON BE??KTA? yazaca??z..
+ 450 milyon TL de?erinde transfer yap?lm??, 1-2 sene i?inde dedi?in gibi muhtemelen iflas bayra?? ?ekilecek.. Aptallar t?m bunlar? b?rakm?? Pepe i?in video haz?rlam??. Ger?ekten gerizekal?l?k.
(Aralar?nda mant?kl? konu?anlarda var, ger?ekleri g?rebilen, onlar? tenzih ediyorum.)
Yorum Yap
-
Bir g?n caldiginiz emeklerin, yaptiginiz hirsizliklarin son g?n? olacak ve tarih sahnesinden yavas yavas silinmeye baslayacaksiniz ve o g?n Besiktas'imin calinan ?ampiyonluklari adina oturup hem aglayip, hem de mutlu olarak icecegim. Sizsiz bir Turkiye inan cok guzel olacak!
Dunyada hicbir seyden, sizden nefret ettigim gibi edemedim! Serefsiz, onursuz, haysiyetsiz olu?um ve camia, 2020'ye kadar kayyuma devrildiginizi gormek istiyorum.
Yorum Yap
Yorum Yap