bunlar bu kadroyla seneye de ilk 5 e giremezler, uefa cezas? tak bi sene daha atar
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
Valla ben ?ok nefret ediyorum bunlar?n hepsinden..Katlanam?yorum..Sevmiyorum. Hani diyor ya baz? arkada?lar hi? mi gs li arkada??n yok tabii ki var ama ma? esnas?nda ejderhaya d?n???yorum o an ?lmelerini falan istiyorum elimde de?il. En son gs ma??nda Quaresma 'ya laf eden hala o?lumu gerekli misilleme yaparak evine g?nderdim. Elimde de?il arkada? nefret bildi?in.
Yorum Yap
-
Aslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterya bunlar harbi gerizekal? kendi kendilerine elaleme malzeme veriyorlar.
bilezik?i dursun ??km?? eurocupla beraber kongrede konu?ma yap?yor. bu kupa basketbolda bug?ne kadar t?rkiyeye gelen en b?y?k kupa diye.
adamlar 2 g?n sonra muhtemelen euroleague finali oynayacak ve kupay? kazanma ihtimalleri ?ok ?ok y?ksek. e?er al?rlarsa dursun g.t gibi kalacak yine
Yorum Yap
-
Aslı Hasan Kaan Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fatih Perincek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRekabet iki tarafl? bir olgudur, g?r?nen o ki in?allah ?n?m?zdeki seneler Be?ikta? Fenerbah?e rekabetine sahne olacak Bunu sezon ba??nda yazm??t?m, zaman beni hakl? ??karacak
Bize bir?ey olmaz biz y?k?lmay?z kafas?nda.Adamda de?i?ik bir ?zg?ven var.
?n?m?zdeki sene ?ok iyi bir tak?m kurarak bunlar? psikolojik olarak ??kertmeliyiz.
Yorum Yap
-
Aslı Erman Atmaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSoru ?u:
T?rkiye kupas? finalinde gs mi yensin -> fener ligi kupas?z kapats?n
yoksa fener mi yensin -> gs 1 sene daha karavana oynas?n.
?ki sonu? da cillop gibi
Ama fener yense ?ok daha iyi tabi.
cevap ?ok basit : fener kazans?n
not : ?s'nin avrupa cezas? olmasa da fener kazans?n
?s nefreti her daim 1 numara...
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erman Atmaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSoru ?u:
?ki sonu? da cillop gibi
Yorum Yap
-
Aslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erman Atmaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSoru ?u:
?ki sonu? da cillop gibi
Yorum Yap
-
Aslı Halil Ozyildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hasan Kaan Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fatih Perincek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRekabet iki tarafl? bir olgudur, g?r?nen o ki in?allah ?n?m?zdeki seneler Be?ikta? Fenerbah?e rekabetine sahne olacak Bunu sezon ba??nda yazm??t?m, zaman beni hakl? ??karacak
Bize bir?ey olmaz biz y?k?lmay?z kafas?nda.Adamda de?i?ik bir ?zg?ven var.
?n?m?zdeki sene ?ok iyi bir tak?m kurarak bunlar? psikolojik olarak ??kertmeliyiz.
Yorum Yap
-
Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfenerle kapanacak bir hesab?m?z var fb yensin s?per kupa da yeni takviyelerimizle ??ks?n birde kar??m?za ...
Gs t?rkiye kupas?n? al?rsa, en k?t? zaman?m?zda bile kupa ald?k goygoyu yapacaklar hi? ?ekilmezler.
Yorum Yap
-
FB de malum bizim gibi GS d??man?. Adamlar?n malum forumunda ?ok enteresan bir yaz?y? payla?mak istiyorum;
Size yine benim bu sene kesfettigim baska bir istatistigi yazayim.
GS? 1950?ler da sampiyon olamiyordu. 27 May?stan sonra uzun bir zamandan sonra ustelik ustuste iki kere ?ampiyon oldu.
12 Marttan sonraki ?? sene? 28 ?ubattan sonraki d?rt sene GS sampiyon oldu... 3 Temmuzdan sonraki d?rt sene de uc kere sampiyon oldu GS ve dort defa CL?ye direkt gitti.
Balyoz? Ergenekon ve 3 Temmuz da yapt??? Polis? Hakim ve Savc?lar?n yapt??? bir postmodern darbeydi. Diger dort ornekte oldugu gibi burada da darbeyi iki grup yapiyor ve sonunda gruplardan biri tasfiye ediliyor. Mesela 12 Marttan once bir 9 Mart vardi. 9 Martcilar kaybettiler ve iskence gorduler. benzer sekilde Balyoz surecinde sonunda cemaat kaybeden oldu.
Yani GS T?rkiye?de (Emir Komuta zinciri ile yapilan 12 Eylul disinda) darbe d?nemlerinde y?kselen bir kl?p.
Bu darbeler (3 Temmuz disinda) ?zellikle GS i?in yap?lm?yor ama darbelerin GS?ye yarad??? g?r?n?yor.
Benim gozlemim bu donemlerde b?rokratlar gucleniyor. Bu da GS?ye yariyor.
Darbe sonraki d?nemlerde tam 12 ?ampiyonlu?u var.
Toplam 20 ?ampiyonlu?undan sadece 8?i demokrasi donemlerinde.
Bakin 3 Temmuz?un etkileri geciyor ve GS yine dususte...
Yorum Yap
-
?u an antalya ikili averajda ?nde ama tff resmi sitesi dahil her yerde gs 7. antalya 8. g?steriyor. az ?erefsiz de?ilsiniz. gs antalya 3-3 antalya gs 4-2 bitti.
neyse bu hafta da kaybederlerse ve kas?mpa?a d??m?? mersini yenerse haftay? 9.s?rada kapatacaklar
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=198
Yorum Yap
Yorum Yap