Rekabet iki tarafl? bir olgudur, g?r?nen o ki in?allah ?n?m?zdeki seneler Be?ikta? Fenerbah?e rekabetine sahne olacak Bunu sezon ba??nda yazm??t?m, zaman beni hakl? ??karacak
Aslı Fatih Perincek tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Rekabet iki tarafl? bir olgudur, g?r?nen o ki in?allah ?n?m?zdeki seneler Be?ikta? Fenerbah?e rekabetine sahne olacak Bunu sezon ba??nda yazm??t?m, zaman beni hakl? ??karacak
2 yada 3 transfer ile seneye ?ampiyonlu?a oynayacaklar?na inanan ?ok gsli var.
O de?ilde bunlar bi katakulli ?evirip 5 inci olabilirler soyleki Osmanl? i?in 5 incilik veya 6 incilik farketmiyorki gs avrupaya gidemeyecek 6 inci olan Osmanl? gidecek son ma?larda bunlar bi dumen ?evirir bakinda gorun...
Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
O de?ilde bunlar bi katakulli ?evirip 5 inci olabilirler soyleki Osmanl? i?in 5 incilik veya 6 incilik farketmiyorki gs avrupaya gidemeyecek 6 inci olan Osmanl? gidecek son ma?larda bunlar bi dumen ?evirir bakinda gorun...
O zaman Akhisar gider avrupaya son ma? Osmanl?yla.
Osmanl? biraz proje tak?m? avrupaya yollarlar riske etmezler.
Beter olun 31(Otuz Bir) puan fark koydumunun ?ocuklar? beter..
As?l d??man?m?z bunlar bizim..
Fenev tek gecelik e?lence olarak kalacak hep..
En ?ok bunlar?n bu hali sevindiriyor beni..
Aslı Hasan Kaan Y?lmaz tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Tabii elindeki futbolcular?da kaybetmezler ise.
Muslera, Sneijder, Podolski... hepsi gidebilir. O zaman g?rece?im onlar?.
Hele Muslera gidip yerine Cenk kaleye ge?sin. ?enlik o zaman ba?layacak.
Aslı Hasan Kaan Y?lmaz tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Mali yap?lar? belli, bir ka? sene bu durumdan ??kamazlar. Fenerbah?e'yi de?il bizi model almalar? gerekiyor, almazlarsa daha da k?t? olacaklar
ya bunlar harbi gerizekal? kendi kendilerine elaleme malzeme veriyorlar.
bilezik?i dursun ??km?? eurocupla beraber kongrede konu?ma yap?yor. bu kupa basketbolda bug?ne kadar t?rkiyeye gelen en b?y?k kupa diye.
adamlar 2 g?n sonra muhtemelen euroleague finali oynayacak ve kupay? kazanma ihtimalleri ?ok ?ok y?ksek. e?er al?rlarsa dursun g.t gibi kalacak yine
Yorum Yap