Futbolcular? 5 ayd?r maa?lar?n? alam?yormu? senet vermi?ler 30 may?s bu ?aibesaray biter.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
Aslı Fatih Perincek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRekabet iki tarafl? bir olgudur, g?r?nen o ki in?allah ?n?m?zdeki seneler Be?ikta? Fenerbah?e rekabetine sahne olacak Bunu sezon ba??nda yazm??t?m, zaman beni hakl? ??karacak
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO de?ilde bunlar bi katakulli ?evirip 5 inci olabilirler soyleki Osmanl? i?in 5 incilik veya 6 incilik farketmiyorki gs avrupaya gidemeyecek 6 inci olan Osmanl? gidecek son ma?larda bunlar bi dumen ?evirir bakinda gorun...
Osmanl? biraz proje tak?m? avrupaya yollarlar riske etmezler.
Yorum Yap
-
Aslı Hasan Kaan Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fatih Perincek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRekabet iki tarafl? bir olgudur, g?r?nen o ki in?allah ?n?m?zdeki seneler Be?ikta? Fenerbah?e rekabetine sahne olacak Bunu sezon ba??nda yazm??t?m, zaman beni hakl? ??karacak
Muslera, Sneijder, Podolski... hepsi gidebilir. O zaman g?rece?im onlar?.
Hele Muslera gidip yerine Cenk kaleye ge?sin. ?enlik o zaman ba?layacak.
Yorum Yap
-
Aslı Hasan Kaan Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fatih Perincek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRekabet iki tarafl? bir olgudur, g?r?nen o ki in?allah ?n?m?zdeki seneler Be?ikta? Fenerbah?e rekabetine sahne olacak Bunu sezon ba??nda yazm??t?m, zaman beni hakl? ??karacak
Yorum Yap
-
ya bunlar harbi gerizekal? kendi kendilerine elaleme malzeme veriyorlar.
bilezik?i dursun ??km?? eurocupla beraber kongrede konu?ma yap?yor. bu kupa basketbolda bug?ne kadar t?rkiyeye gelen en b?y?k kupa diye.
adamlar 2 g?n sonra muhtemelen euroleague finali oynayacak ve kupay? kazanma ihtimalleri ?ok ?ok y?ksek. e?er al?rlarsa dursun g.t gibi kalacak yine
Yorum Yap
Yorum Yap