Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

2022 Dünya Kupası

??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Şimdi Turkıyeden bır futbolcu sakatlıgına ragmen dunya kupası yarı fınalınde oynasa kahraman
    takımı ıcın Mıllı takımında oynamasa haın olur
    veya mıllı takımı ıcın cok onemlı bır derbı macımızda sakatlıgını dusunerek oynamasa neler derdık
    bıraz duruma gore bu işler
    ama dunya kupasında belkı hayatında 1 defa bu sekılde oynayacak her futbolcu Saıssın yaptıgnı yapar
    işin gercegı budur

Yorum Yap

Saiss zaten sakat gitti milli takıma ama bir futbolcu bacağınıda bırakacağını bilse bu tür maçlarda oynar. Bir daha dünya kupasında oynayamayacak. Çok ciddi bir şeyi yoktur umarım..

Yorum Yap

Fas’ın 8 numarası Ounahi daha 22 yaşında keşke alabilsek

Yorum Yap

Dünya kupası finaline çıkma maçı varken kim takar kulüp takımını abi Saiss’in davranışı gayet normal yerinde kim olsa aynı şeyi yapardı

Yorum Yap

14 avrupa pasaportlu ve Avrupa dogumlu bir hoca ile yarı final gördüler. 3.dünya ülkelerinin klasik ezikliği yüzünden elendiler. Biz hala hollanda fransa belcika hafif kıpırdayan adamları futbol fukarası uber ligimize milyon euroluk kontratlarla getiriyoruz bu sacma yerli kuralı yüzünden.
            Fransa milli takım gibi değil de bir kulüp gibi ne kompakt ne bela takım. Arjantin 120 dk gol yemezse bir ümit yoksa bunlara gol atmak imkansız.

Yorum Yap

Aslı Alper Erdoğan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
              Takmadık abi, 2. Yarı yararlanamayacaksak napalım adamı
              Yerine zaten transfer isteyecek hoca
              3. Maç üst üste sakat sakat oynadı herif
              Ben anlamam Alper, gerekirse kendi gelmesin yarın işe, o 8 numaralarını getirsin...
              Şaka yaopıyorum Alper sakın kızma bana...Oynamıyacaksa tabiiki gitsin de...Milli takımdanda da oynayacak bi zahmet...Dünya kupasında ayağın kopsada oynarsın...sonra gelip kulübünde yatarsın işin raconu bu zati... tasvip ediyomuyuz?Kesinlikle hayır...peki futbolcuların bizim tasvip etmememiz umrunda mı? kesinlike hayır...
              Sen onu bunu bırakta şu 8 noyu isteyek...şenol Hoca bundan yeni bir talisca çıkartır...

Yorum Yap

Aslı Mehmet Ali Güneş tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                Fas’ın 8 numarası Ounahi daha 22 yaşında keşke alabilsek
                Şu genç delikanlının acı haykırışlarına kulak verin lütfen.... Angers'ta oynuyomuş...fransa ligide görmüş....Oyuncu temsilcisi Trivela... İşaretleri görmüyormusunuz?

Yorum Yap

Ounahi turnuvanin basindan beri herkesin dikkatini ceken oyuncu oldu hakikaten. Dogru durust kimse de tanimiyordu, simdi 50 milyon. Angers, Ounahi ve Boufal'le ihya oldu resmen bu kupada.

Saiss'in zorlamasini ben de anliyorum, normaldir.

Oyun bakimindan Fransa yine 0. 2018'de de sifirdi, bu sene de sifir. Takir takir oynayabilecek kadro kontra oynuyor. Onlara ayarim, Arjantin'e de ayarim, kimi tutacagimi bilemedim Messi'ye bir kupa yakisir yine de. Ucunculuk de Fas'a yakisir.

Yorum Yap

Aslı Kadir Erdem Beceriklier tarafından Gönderilmiş
                    Takmadık abi, 2. Yarı yararlanamayacaksak napalım adamı
                    Yerine zaten transfer isteyecek hoca
                    3. Maç üst üste sakat sakat oynadı herif
                    Ben anlamam Alper, gerekirse kendi gelmesin yarın işe, o 8 numaralarını getirsin...
                    Şaka yaopıyorum Alper sakın kızma bana...Oynamıyacaksa tabiiki gitsin de...Milli takımdanda da oynayacak bi zahmet...Dünya kupasında ayağın kopsada oynarsın...sonra gelip kulübünde yatarsın işin raconu bu zati... tasvip ediyomuyuz?Kesinlikle hayır...peki futbolcuların bizim tasvip etmememiz umrunda mı? kesinlike hayır...
                    Sen onu bunu bırakta şu 8 noyu isteyek...şenol Hoca bundan yeni bir talisca çıkartır...
                    Abi Amrabat iyi transfer falan yapar,bize düşeceğini hiç sanmıyorum valla keşke olsa
                    Cuk diye oturur bizim kadroya : )
                    Kupadan önce olsa yine bi nebze,artık stadın önünden bile geçmez

Edit. ounahi’yi diyormuşsun abi,o da geç bence artık
                    Vitrine çıkmadan bulmalıydı bizim fm player
                    En son düzenleyen Alper Erdoğan; 15-12-2022, 16:17.

Yorum Yap

Abi Amrabat iyi transfer falan yapar,bize düşeceğini hiç sanmıyorum valla keşke olsa
                      Cuk diye oturur bizim kadroya : )
                      Kupadan önce olsa yine bi nebze,artık stadın önünden bile geçmez

Edit. ounahi’yi diyormuşsun abi,o da geç bence artık
                      Vitrine çıkmadan bulmalıydı bizim fm player
                      Bence ikiside bize gelebilir de onları alabilecek zeka maalesef bizde yok...Amrabat İspanya'ya gider o biraz zor olabilir...

Yorum Yap

Adalet olmalı bir seferliğine de olsa ve tarihin en iyisi dünya kupası ile taçlandırmalı kariyerini. Mantık ise her bölgede çok güçlü olan Fransa'nın maçı alacağını söylüyor.

Yorum Yap

Fransa kazanırsa Mbappe 23 yaşında 2.dünya kupasına ulaşır dünya kupasını alırsa bu sene ballon dor’u da alır zaten. sezon sonunda 2 dünya kupası 1 ballon dor 1 şl(?) ve yaklaşık 250(şu an 222 golü var) gole sahip olabilir inanılmaz bi şey bu

Yorum Yap

hakem son dakikalar iyice mahvetti fasin son dakikadaki penaltısını nasıl izlemezler hayret

Yorum Yap

Messi kupayı alamayacak ve hiç bir zaman bir Maradona olamadığını ıspatlamış olacak

Yorum Yap

Aslı Erkan Ünsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                                Messi kupayı alamayacak ve hiç bir zaman bir Maradona olamadığını ıspatlamış olacak
                                Tek temennim o kibirli sinsi messi eli boş dönsün inşallah.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X