Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

2022 Dünya Kupası

??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Halil Nuri Yurdakul
    yanıtladı
    Aboubakarın kalmasını cok ısterdım cıddı buyuk ve tek basına mac alacak nadır futbolculardandı
    ama işin gercek tarafı yonetım bıle ısteseydo Sergen kabul etmezdı
    devrearası uzatsalardı denebılır ama onda o menejer ve kafa oldugu surece mumkun degıldı
    bu yasıma kadar BEŞİKTAŞ tarıhınde gordugum en ahlaksız ve serefsız futbolcudur....
    takımı sampıyonluk yolunda sattı yahu burada adının gecmesı bıle bize hakarettır bence

Bir yorum yaz:

• Ali Öztürk
    yanıtladı
    Hakemlerde çok iyi. İranlı adam bile çatır çatır maç yönetiyor.

Bir yorum yaz:

• Ozan Akkum
    yanıtladı
    Aslı Alper Erdoğan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Az bile yapıldı derken ne yapıldı ki?
    Adam gitti senelik 6.5m alıp keyif yapıyor,giren çıkan bize oldu
    2 senedir 10.hafta havlu atıyoruz,harbiden iyi yapmışız beter olsun aboubakar helal olsun Anç,güçlü başkan iyi ki s. Edip gönderdi

Yöneticilik yönetme sanatı,o kötü bu kaphe öteki sattı gitti
    Anç denen şeref yoksunu geldiğinden beri eski başkanlar,hocalar,futbolcular suçlu ama ne hikmetse bir tek bu suratsız herifte suç yok
    Abi geçin bu işleri,kendinizi böyle rahat hissediyorsanız tamam sövün sayın ama olan bize oldu yani,arkasından salya akıtır izleriz anca
    Bu sene yine ligin garnitürü olduk,renkliler sevinecek biz izleyeceğiz
    anc yi korumadim. Dedigim gibi sevmiyorum bile, ne fo doneminde nede simdi.
    ama hicbir futbolcu Besiktasdan buyuk degildir.
    sozlesmesi vardi, kulupler sevd seve sadik kalacaklar gerekirse tazminat odeyecekler ama futbolcular kalmiyacak oylemi?
    kusura bakma, yok oyle bi dunya. Tamam haklisin aboubakar hicbir zarar gormedi, gitti arabistana kapti sozlesmeyi. Ama en azindan biz Besiktas olarak sergeniyle, taraftariyla dik durduk.
    Besiktas ona kucak acmasaydi, aboubakar efendinin belki futbol hayati bitiyordu, kimse yuzune bakmiyordu, 1 sene ne futbol oyniyacakti nede para kazanackti.
    Dersin bana baska aboubakarlar bulamadi anc, haklisin derim.
    ama bu konudan anc vurmak, sacmalik!!!

Bir yorum yaz:

• Alper Erdoğan
    yanıtladı
    Aslı Selin Cabas tarafından Gönderilmiş
    hala mı aboubakar konuşuluyor burda
    forumda adı bile geçmesi ilginç
    Özür dileriz selin hanım : ))

Bir yorum yaz:

• Selin Cabas
    yanıtladı
    hala mı aboubakar konuşuluyor burda
    forumda adı bile geçmesi ilginç

Bir yorum yaz:

• Alper Erdoğan
    yanıtladı
    Aslı Ozan Akkum tarafından Gönderilmiş
    Abi asıl şerefsiz bu herife saçma sapan sözleşme verenler
    Beşiktaşın 1 kuruşunu düşünüyoruz deyip ertesi sene Batshuayi eşeğine 3.5m eğilince zorlarına gitmedi para vermek

Şu başımızdaki çapsız bırakmadan huzur yok bize,çayır çayır yakıyor Abounun performans beni
    aboubakar gozumde kralken, cöpden baska birsey degil artik.
    yonetimi, anc yi gunahim kadar sevmem
    ama
    son iki senesini sakat geciren, kimsenin istemedigi adami
    sakat sakat guvenip takimina aliyorsun ve o sana sahip cikan kulübüne ve taraftarina ihanetlik ediyor, hemde sampiyonluk yolunda sana en com ihtiyac duyulan zamanda.
    kimse kusura bakmasin ama az bile yapildi, sampiyonluk kutlamasinda isi bile yoktu 3kagitcinin
    Az bile yapıldı derken ne yapıldı ki?
    Adam gitti senelik 6.5m alıp keyif yapıyor,giren çıkan bize oldu
    2 senedir 10.hafta havlu atıyoruz,harbiden iyi yapmışız beter olsun aboubakar helal olsun Anç,güçlü başkan iyi ki s. Edip gönderdi

Yöneticilik yönetme sanatı,o kötü bu kaphe öteki sattı gitti
    Anç denen şeref yoksunu geldiğinden beri eski başkanlar,hocalar,futbolcular suçlu ama ne hikmetse bir tek bu suratsız herifte suç yok
    Abi geçin bu işleri,kendinizi böyle rahat hissediyorsanız tamam sövün sayın ama olan bize oldu yani,arkasından salya akıtır izleriz anca
    Bu sene yine ligin garnitürü olduk,renkliler sevinecek biz izleyeceğiz
    En son düzenleyen Alper Erdoğan; 29-11-2022, 01:29.

Bir yorum yaz:

• Selin Cabas
    yanıtladı
    nunezi hoca 70 dakika oyunda tuttu be bravo liverpoolda kim dedi acaba bide bunu alalım diye

Bir yorum yaz:

• Ozan Akkum
    yanıtladı
    Beşiktaşın 1 kuruşunu düşünüyoruz deyip ertesi sene Batshuayi eşeğine 3.5m eğilince zorlarına gitmedi para vermek

Şu başımızdaki çapsız bırakmadan huzur yok bize,çayır çayır yakıyor Abounun performans beni
    aboubakar gozumde kralken, cöpden baska birsey degil artik.
    yonetimi, anc yi gunahim kadar sevmem
    ama
    son iki senesini sakat geciren, kimsenin istemedigi adami
    sakat sakat guvenip takimina aliyorsun ve o sana sahip cikan kulübüne ve taraftarina ihanetlik ediyor, hemde sampiyonluk yolunda sana en com ihtiyac duyulan zamanda.
    kimse kusura bakmasin ama az bile yapildi, sampiyonluk kutlamasinda isi bile yoktu 3kagitcinin

Bir yorum yaz:

• Ahmet Ormancigil
    yanıtladı
    Ulan be en çok içimi yakan şurda Milli marşımızı dinletemedik bütün dünyaya.

Bir yorum yaz:

• Cihan Yaman
    yanıtladı

Şerefsizlikten ziyade iş bilmezlik,aptallık,enayilik. Adamı yetiştir,iyileştir,parlat ve kaçır elinden. Ama Aboubakar'ın yaptığı şerefsizliği yapan futbolcu sayısı çok azdır. Normal bir sezon olsa tamam ama şampiyonluğa giderken takımı sattı resmen,bunun başka açıklaması yok. Arap kulübüyle anlaşıp son maçlara çok rahat çıkardı,ona göre sözleşme imzalanırdı ama adam sakatım diye bütün sezon emekleri çöpe attı neredeyse. Bide bu adamı şampiyonluk kutlamasına çıkardılar. O Sivas maçı sonrası ülkeden kovmaları lazımdı

Bir yorum yaz:

• Ekrem Balkan
    yanıtladı
    Aboubakar'ı kiraladığımız yıl opsiyonu kullanıp alacaktık en büyük aptallığı orada yaptık. Ffp ayağına haybeye yollamıştık herifi

Bir yorum yaz:

• Kahraman Ertug Lafci
    yanıtladı
    Aboubakar gibi bir forvet birdaha zor buluruz adam 5 dakikada maçı çevirdi

Bir yorum yaz:

• Alper Erdoğan
    yanıtladı
    Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş
    Aboubakar şerefsizi oyuna girdi,1 gol 1 asist yaparak maçın kaderini değiştirdi. Attığı gol de müthişti. Şerefsiz falan ama çok farklı oyuncu

Bir yorum yaz:

• Ata Işıkara
    yanıtladı
    Çok yoğun takip edilen konu burası olduğu için buraya yazıyorum çünkü başlığı yok. Yarınki İstanbulspor hazırlık maçına gidemeyecek olup biletini bilabedel devretmek isteyen var mıdır acaba ? Teşekkürler şimdiden.

Bir yorum yaz:

• Metin Vardarbas
    yanıtladı
    Kabilesini sevdiğim... Atiba gibi olabilirdi istese bizdeki kariyeri, yazık etti sevgimize..

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X