Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

2022 Dünya Kupası

??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş
    Aboubakar şerefsizi oyuna girdi,1 gol 1 asist yaparak maçın kaderini değiştirdi. Attığı gol de müthişti. Şerefsiz falan ama çok farklı oyuncu
    Abi asıl şerefsiz bu herife saçma sapan sözleşme verenler
    Beşiktaşın 1 kuruşunu düşünüyoruz deyip ertesi sene Batshuayi eşeğine 3.5m eğilince zorlarına gitmedi para vermek

Şu başımızdaki çapsız bırakmadan huzur yok bize,çayır çayır yakıyor Abounun performans beni

Yorum Yap

Aboubakar gibi bir forvet birdaha zor buluruz adam 5 dakikada maçı çevirdi

Yorum Yap

Aboubakar'ı kiraladığımız yıl opsiyonu kullanıp alacaktık en büyük aptallığı orada yaptık. Ffp ayağına haybeye yollamıştık herifi

Yorum Yap

Aslı Alper Erdoğan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
          Beşiktaşın 1 kuruşunu düşünüyoruz deyip ertesi sene Batshuayi eşeğine 3.5m eğilince zorlarına gitmedi para vermek

Şu başımızdaki çapsız bırakmadan huzur yok bize,çayır çayır yakıyor Abounun performans beni
          Şerefsizlikten ziyade iş bilmezlik,aptallık,enayilik. Adamı yetiştir,iyileştir,parlat ve kaçır elinden. Ama Aboubakar'ın yaptığı şerefsizliği yapan futbolcu sayısı çok azdır. Normal bir sezon olsa tamam ama şampiyonluğa giderken takımı sattı resmen,bunun başka açıklaması yok. Arap kulübüyle anlaşıp son maçlara çok rahat çıkardı,ona göre sözleşme imzalanırdı ama adam sakatım diye bütün sezon emekleri çöpe attı neredeyse. Bide bu adamı şampiyonluk kutlamasına çıkardılar. O Sivas maçı sonrası ülkeden kovmaları lazımdı

Yorum Yap

Ulan be en çok içimi yakan şurda Milli marşımızı dinletemedik bütün dünyaya.

Yorum Yap

aboubakar gozumde kralken, cöpden baska birsey degil artik.
              yonetimi, anc yi gunahim kadar sevmem
              ama
              son iki senesini sakat geciren, kimsenin istemedigi adami
              sakat sakat guvenip takimina aliyorsun ve o sana sahip cikan kulübüne ve taraftarina ihanetlik ediyor, hemde sampiyonluk yolunda sana en com ihtiyac duyulan zamanda.
              kimse kusura bakmasin ama az bile yapildi, sampiyonluk kutlamasinda isi bile yoktu 3kagitcinin

Yorum Yap

nunezi hoca 70 dakika oyunda tuttu be bravo liverpoolda kim dedi acaba bide bunu alalım diye

Yorum Yap

Aslı Ozan Akkum tarafından Gönderilmiş

aboubakar gozumde kralken, cöpden baska birsey degil artik.
                  yonetimi, anc yi gunahim kadar sevmem
                  ama
                  son iki senesini sakat geciren, kimsenin istemedigi adami
                  sakat sakat guvenip takimina aliyorsun ve o sana sahip cikan kulübüne ve taraftarina ihanetlik ediyor, hemde sampiyonluk yolunda sana en com ihtiyac duyulan zamanda.
                  kimse kusura bakmasin ama az bile yapildi, sampiyonluk kutlamasinda isi bile yoktu 3kagitcinin
                  Az bile yapıldı derken ne yapıldı ki?
                  Adam gitti senelik 6.5m alıp keyif yapıyor,giren çıkan bize oldu
                  2 senedir 10.hafta havlu atıyoruz,harbiden iyi yapmışız beter olsun aboubakar helal olsun Anç,güçlü başkan iyi ki s. Edip gönderdi

Yöneticilik yönetme sanatı,o kötü bu kaphe öteki sattı gitti
                  Anç denen şeref yoksunu geldiğinden beri eski başkanlar,hocalar,futbolcular suçlu ama ne hikmetse bir tek bu suratsız herifte suç yok
                  Abi geçin bu işleri,kendinizi böyle rahat hissediyorsanız tamam sövün sayın ama olan bize oldu yani,arkasından salya akıtır izleriz anca
                  Bu sene yine ligin garnitürü olduk,renkliler sevinecek biz izleyeceğiz
                  En son düzenleyen Alper Erdoğan; 29-11-2022, 01:29.

Yorum Yap

hala mı aboubakar konuşuluyor burda
                    forumda adı bile geçmesi ilginç

Yorum Yap

Aslı Selin Cabas tarafından Gönderilmiş
                      hala mı aboubakar konuşuluyor burda
                      forumda adı bile geçmesi ilginç
                      Özür dileriz selin hanım : ))

Yorum Yap

Az bile yapıldı derken ne yapıldı ki?
                        Adam gitti senelik 6.5m alıp keyif yapıyor,giren çıkan bize oldu
                        2 senedir 10.hafta havlu atıyoruz,harbiden iyi yapmışız beter olsun aboubakar helal olsun Anç,güçlü başkan iyi ki s. Edip gönderdi

Yöneticilik yönetme sanatı,o kötü bu kaphe öteki sattı gitti
                        Anç denen şeref yoksunu geldiğinden beri eski başkanlar,hocalar,futbolcular suçlu ama ne hikmetse bir tek bu suratsız herifte suç yok
                        Abi geçin bu işleri,kendinizi böyle rahat hissediyorsanız tamam sövün sayın ama olan bize oldu yani,arkasından salya akıtır izleriz anca
                        Bu sene yine ligin garnitürü olduk,renkliler sevinecek biz izleyeceğiz
                        anc yi korumadim. Dedigim gibi sevmiyorum bile, ne fo doneminde nede simdi.
                        ama hicbir futbolcu Besiktasdan buyuk degildir.
                        sozlesmesi vardi, kulupler sevd seve sadik kalacaklar gerekirse tazminat odeyecekler ama futbolcular kalmiyacak oylemi?
                        kusura bakma, yok oyle bi dunya. Tamam haklisin aboubakar hicbir zarar gormedi, gitti arabistana kapti sozlesmeyi. Ama en azindan biz Besiktas olarak sergeniyle, taraftariyla dik durduk.
                        Besiktas ona kucak acmasaydi, aboubakar efendinin belki futbol hayati bitiyordu, kimse yuzune bakmiyordu, 1 sene ne futbol oyniyacakti nede para kazanackti.
                        Dersin bana baska aboubakarlar bulamadi anc, haklisin derim.
                        ama bu konudan anc vurmak, sacmalik!!!

Yorum Yap

Hakemlerde çok iyi. İranlı adam bile çatır çatır maç yönetiyor.

Yorum Yap

Aboubakarın kalmasını cok ısterdım cıddı buyuk ve tek basına mac alacak nadır futbolculardandı
                            ama işin gercek tarafı yonetım bıle ısteseydo Sergen kabul etmezdı
                            devrearası uzatsalardı denebılır ama onda o menejer ve kafa oldugu surece mumkun degıldı
                            bu yasıma kadar BEŞİKTAŞ tarıhınde gordugum en ahlaksız ve serefsız futbolcudur....
                            takımı sampıyonluk yolunda sattı yahu burada adının gecmesı bıle bize hakarettır bence

Yorum Yap

Aslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                              Aboubakarın kalmasını cok ısterdım cıddı buyuk ve tek basına mac alacak nadır futbolculardandı
                              ama işin gercek tarafı yonetım bıle ısteseydo Sergen kabul etmezdı
                              devrearası uzatsalardı denebılır ama onda o menejer ve kafa oldugu surece mumkun degıldı
                              bu yasıma kadar BEŞİKTAŞ tarıhınde gordugum en ahlaksız ve serefsız futbolcudur....
                              takımı sampıyonluk yolunda sattı yahu burada adının gecmesı bıle bize hakarettır bence
                              Al kardeşim bende de o kadar..Bu şerefsizin Göztepe maçından sonra ki sevinci aklıma geliyorda deli oluyorum, adi herif utanmadan alay etmiş bir de bizimle...

Yorum Yap

Sergen Yalçın kendi açıkladı zaten yönetim o dönem kendi arasında 300-400 bin euro para toplayıp Aboubakar'a oynaması için verecekmiş Sergen hoca engel olmuş haketmediği parayı almamalı diyip hoca verdirmemiş. Şu unutulmasın biz sadece 1 averaj ile şampiyon olduk en kritik maçlarda en uçta Gökhan Töre ile oynamak zorunda kaldık Aboubakar yatsın kalksın dua etsin şampiyon olduk da arada kaynadı çok üstünde durulmadı konuşulmadı

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X