Neuer - Alaba - Boateng - Godin - Ramos - Di Maria - James - Robben - Kroos - Ronaldo - M?ller
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Y?l?n Tak?m? / Team of the Year 2014
??k?ş
X
-
D???n?mde bile oynatmam. O derece sevmiyorum.Aslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMessi'yi tak?m?na almayanlar var
Yorum Yap
-
Mevzu sevip sevmeme olay? de?il,bu adam?n en iyisi oldu?u ger?e?i.Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD???n?mde bile oynatmam. O derece sevmiyorum.Aslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMessi'yi tak?m?na almayanlar var

Messi'yi 11 ' ine yazmayan adam zaten sadece sevmedi?i veya ?ekemedi?i i?in yazmaz senin gibi.
Sende Ronaldo'cu tipi var zaten Erdal.
Yorum Yap
-
Aslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMevzu sevip sevmeme olay? de?il,bu adam?n en iyisi oldu?u ger?e?i.Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD???n?mde bile oynatmam. O derece sevmiyorum.Aslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMessi'yi tak?m?na almayanlar var

Messi'yi 11 ' ine yazmayan adam zaten sadece sevmedi?i veya ?ekemedi?i i?in yazmaz senin gibi.
Tamam i?te bende sevmiyorum yazd?m abi.
Ayr?ca koyu Ronaldo'cuyum.
Hem daha Ronaldo futbolu b?rakmad? dur bakal?m bi rekor orada kal?r m? acaba
Yorum Yap
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMevzu sevip sevmeme olay? de?il,bu adam?n en iyisi oldu?u ger?e?i.Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD???n?mde bile oynatmam. O derece sevmiyorum.Aslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMessi'yi tak?m?na almayanlar var

Yoo ?ok oluyor b?rakal?
Yorum Yap
-
https://dl.dropboxusercontent.com/u/49489545/hayda.swfAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMevzu sevip sevmeme olay? de?il,bu adam?n en iyisi oldu?u ger?e?i.
Yoo ?ok oluyor b?rakal?

Yorum Yap
-
Ba?ka Ronaldo tan?m?yorum benAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhttps://dl.dropboxusercontent.com/u/49489545/hayda.swfAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMevzu sevip sevmeme olay? de?il,bu adam?n en iyisi oldu?u ger?e?i.
Yoo ?ok oluyor b?rakal?

Yorum Yap
-
Konuyu sabote ediyorsn su an frknda msn .s.sAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa?ka Ronaldo tan?m?yorum benAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhttps://dl.dropboxusercontent.com/u/49489545/hayda.swfAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yoo ?ok oluyor b?rakal?

Ayr?ca etmezseniz etmeyin arkada?, Cristiano Ronaldo bitti demeden bitmez!
Yorum Yap
-
Ben yazacakt?m ama Tufan abi cevab? vermi? zaten. Bende Messi'dense Ronaldo'yu daha ?ok seviyorum. Ama sevip sevmemekle alakas? yok. Bu adam ?uan d?nyan?n en iyi 2 futbolcusundan biri. Onu kadroya almamak futbola ihanettir.Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD???n?mde bile oynatmam. O derece sevmiyorum.Aslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMessi'yi tak?m?na almayanlar var

Yorum Yap
-
Yoo ihanet falan de?il. Kurdu?umuz 11 ki?isel de?il mi hem alla alla belli ki uymuyor benim tak?maAslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen yazacakt?m ama Tufan abi cevab? vermi? zaten. Bende Messi'dense Ronaldo'yu daha ?ok seviyorum. Ama sevip sevmemekle alakas? yok. Bu adam ?uan d?nyan?n en iyi 2 futbolcusundan biri. Onu kadroya almamak futbola ihanettir.Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD???n?mde bile oynatmam. O derece sevmiyorum.Aslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMessi'yi tak?m?na almayanlar var

Yorum Yap
-
Konu amaca?ndan sap?yor bak daha da cevap verme. D?nyan?n en iyi futbolcusunun uymayaca?? sistem yoktur. Sen sevmedi?in i?in alm?yosunAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYoo ihanet falan de?il. Kurdu?umuz 11 ki?isel de?il mi hem alla alla belli ki uymuyor benim tak?maAslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen yazacakt?m ama Tufan abi cevab? vermi? zaten. Bende Messi'dense Ronaldo'yu daha ?ok seviyorum. Ama sevip sevmemekle alakas? yok. Bu adam ?uan d?nyan?n en iyi 2 futbolcusundan biri. Onu kadroya almamak futbola ihanettir.Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD???n?mde bile oynatmam. O derece sevmiyorum.Aslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMessi'yi tak?m?na almayanlar var

Yorum Yap
-
Yav tamam i?te bende onu diyorum sabahtan beridir. Sev-mi-yo-rum. Sevsem koyard?m 11'e ki d??edi?im oyuncular?n hepsini severim. Zaten Bayern-R. Madrid karmas? yapt?m en sevdi?im 2 tak?mAslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKonu amaca?ndan sap?yor bak daha da cevap verme. D?nyan?n en iyi futbolcusunun uymayaca?? sistem yoktur. Sen sevmedi?in i?in alm?yosunAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYoo ihanet falan de?il. Kurdu?umuz 11 ki?isel de?il mi hem alla alla belli ki uymuyor benim tak?maAslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Ben yazacakt?m ama Tufan abi cevab? vermi? zaten. Bende Messi'dense Ronaldo'yu daha ?ok seviyorum. Ama sevip sevmemekle alakas? yok. Bu adam ?uan d?nyan?n en iyi 2 futbolcusundan biri. Onu kadroya almamak futbola ihanettir.

Yorum Yap
Yorum Yap