Neuer - Alaba - Boateng - Godin - Ramos - Di Maria - James - Robben - Kroos - Ronaldo - M?ller
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Y?l?n Tak?m? / Team of the Year 2014
??k?ş
X
-
Aslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMessi'yi tak?m?na almayanlar var
Yorum Yap
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMessi'yi tak?m?na almayanlar var
Messi'yi 11 ' ine yazmayan adam zaten sadece sevmedi?i veya ?ekemedi?i i?in yazmaz senin gibi.
Sende Ronaldo'cu tipi var zaten Erdal.
Yorum Yap
-
Aslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMessi'yi tak?m?na almayanlar var
Messi'yi 11 ' ine yazmayan adam zaten sadece sevmedi?i veya ?ekemedi?i i?in yazmaz senin gibi.
Tamam i?te bende sevmiyorum yazd?m abi.
Ayr?ca koyu Ronaldo'cuyum.
Hem daha Ronaldo futbolu b?rakmad? dur bakal?m bi rekor orada kal?r m? acaba
Yorum Yap
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMessi'yi tak?m?na almayanlar var
Yoo ?ok oluyor b?rakal?
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMevzu sevip sevmeme olay? de?il,bu adam?n en iyisi oldu?u ger?e?i.
Yoo ?ok oluyor b?rakal?
Yorum Yap
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMevzu sevip sevmeme olay? de?il,bu adam?n en iyisi oldu?u ger?e?i.
Yoo ?ok oluyor b?rakal?
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yoo ?ok oluyor b?rakal?
Ayr?ca etmezseniz etmeyin arkada?, Cristiano Ronaldo bitti demeden bitmez!
Yorum Yap
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMessi'yi tak?m?na almayanlar var
Yorum Yap
-
Aslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMessi'yi tak?m?na almayanlar var
Yorum Yap
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMessi'yi tak?m?na almayanlar var
Yorum Yap
-
Aslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Ben yazacakt?m ama Tufan abi cevab? vermi? zaten. Bende Messi'dense Ronaldo'yu daha ?ok seviyorum. Ama sevip sevmemekle alakas? yok. Bu adam ?uan d?nyan?n en iyi 2 futbolcusundan biri. Onu kadroya almamak futbola ihanettir.
Yorum Yap
Yorum Yap