liseli ronaldo
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Zlatan Ibrahimovic "Ibrakadabra"
??k?ş
X
-
Aslı Hakan Deniz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBoluspordaki at kuyruklu zlatani taklit ediyor ayni iyi de oynuyor kerata ilk basta turk sanmistim gencse falan alalim diye dusundum galiba yabanci bugunde 2 gol atti.
Adam bildi?in Ibrahimovic 2 tane ?ok g?zel tam Zlatan'l?k zor gol att?. Tip olarak da karde? gibiler acayip benziyorlar
Yorum Yap
-
Aslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
The best player of all times,Ronaldo. The phenomenon
ama bu kadroda ona yer vermemis ilginc
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Skickat fr?n min GT-N7105 via Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Sergen Pervance tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Skickat fr?n min GT-N7105 via Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Caner Ali Akoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?efik Ekin Sayd? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu adam b?t?n dakkikalarda gol atm?? bir oyuncu ger?ekten de?i?ik bir istatislik ba?ka futbolcu yok diye biliyorum.
Yorum Yap
-
Aslı ?efik Ekin Sayd? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Caner Ali Akoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?efik Ekin Sayd? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu adam b?t?n dakkikalarda gol atm?? bir oyuncu ger?ekten de?i?ik bir istatislik ba?ka futbolcu yok diye biliyorum.
her dakika gol atan futbolcu CR7
Yorum Yap
Yorum Yap