Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Zlatan Ibrahimovic "Ibrakadabra"

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Yi?it Gelir
    yanıtladı
    Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Y?r?yen Ego, Kariyerindeki T?m Golleri yay?nlad??? bir site a?m??

http://zhowtime.com/

Hahaha

Zlatan mobilde g?r?nt?lenmek i?in ?ok b?y?k Adam sitesinde bile Egosuna devam ediyor

Bir yorum yaz:

• Yi?it Gelir
    yanıtladı
    Y?r?yen Ego, Kariyerindeki T?m Golleri yay?nlad??? bir site a?m??

http://zhowtime.com/

Bir yorum yaz:

• Erdal Yikit
    yanıtladı
    Aslı Sinan ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Ko?um benim be. Yine jeneriklik gol att? frikikten. Ha bu arada in?allah bizim grupta olmazs?n?z
    ?brahimovi? mi daha iyi Serdar Kurtulu? mu kanka?
    Bu arada Ronaldocuyum ben ama ?brahimovi? biraz boynu ?ekmeye gelip y?neticiler ve hocalarla ters d??mese ?imdikinden ?ok daha inan?lmaz bir yeri olabilirdi Futbol tarihinde. ?anss?zl??? biraz da ge? parlad? ya?? Messi ve Ronaldo'ya g?re.
    Ya kanka ben de Ronaldocuyum ama bu adam? bamba?ka bir boyutta seviyorum. Zlatan'?n futbol tarihinde ?nemli bir yere sahip. Y?llar sonra da en iyi santrforlar aras?nda yer alacak.
    "Bir baba ronaldo de?ildi ama ?bra'da b?y?k top?uydu be karde?im.." diyece?iz galiba y?llar sonra. Sinsi Messi ve Ronaldo kadar istatistik kasamad? belki ama karizma konusunda ikisi de yan?na yakla?amaz. Muhtemelen kariyerinin son avrupa kupas? onu orada g?rmek futbol ad?na g?zel. 2014'te gidememi?lerdi galiba.
    Yok gidememi?lerdi 14'te bizim gibi d?nya kupas?na. Futbolun tanr?s? olm bu adam. Hep Ronaldo ile birlikte oynasalar dedim i?imden ama gitti Barcay? se?ti. Neyse ge?mi?i hem ben hem de Zlocum sevmez. O y?zden ?n?m?ze bakal?m

Bir yorum yaz:

• Sinan Öz
    yanıtladı
    Ko?um benim be. Yine jeneriklik gol att? frikikten. Ha bu arada in?allah bizim grupta olmazs?n?z
    Bu arada Ronaldocuyum ben ama ?brahimovi? biraz boynu ?ekmeye gelip y?neticiler ve hocalarla ters d??mese ?imdikinden ?ok daha inan?lmaz bir yeri olabilirdi Futbol tarihinde. ?anss?zl??? biraz da ge? parlad? ya?? Messi ve Ronaldo'ya g?re.
    Ya kanka ben de Ronaldocuyum ama bu adam? bamba?ka bir boyutta seviyorum. Zlatan'?n futbol tarihinde ?nemli bir yere sahip. Y?llar sonra da en iyi santrforlar aras?nda yer alacak.
    "Bir baba ronaldo de?ildi ama ?bra'da b?y?k top?uydu be karde?im.." diyece?iz galiba y?llar sonra. Sinsi Messi ve Ronaldo kadar istatistik kasamad? belki ama karizma konusunda ikisi de yan?na yakla?amaz. Muhtemelen kariyerinin son avrupa kupas? onu orada g?rmek futbol ad?na g?zel. 2014'te gidememi?lerdi galiba.

Bir yorum yaz:

• Erdal Yikit
    yanıtladı
    Bu arada Zlatan kendi Facebook hesab?ndan 2-2 biten ma?? 2-0 olarak yazm??. Dengesiz ya sakjdaskjd

Edit: D?zenleyip 2-2 yapt?. Halbuki ilk yapt??? daha iyiydi.

Bir yorum yaz:

• Erdal Yikit
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Sinan Öz
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Yi?it Gelir
    yanıtladı
    ?sve?'in son 33 ma?? 34 Gol? oldu Adam?n

Bir yorum yaz:

• Erdal Yikit
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Berk Alaca
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Berk Alaca
    yanıtladı

Paris Saint Germain?in 3-2?lik Bordeaux yenilgisi sonras? tak?m?n ?sve?li y?ld?z? Zlatan ?brahimovic, adeta ??lg?na d?nd?.

Deneyimli forvet soyunma odas?na do?ru y?r?rken elinde tuttu?u Paris Saint Germain formas?n? sallayarak, ?Ben 15 y?ll?k futbol hayat?mda b?yle k?t? bir hakem g?rmedim. Bu boktan ?lke, Paris Saint Germain?i hak etmiyor? dedi.

Zlatan ?brahimovic?in iki gol?ne ra?men Bordeaux deplasman?nda 3-2 yenilen Paris Saint Germain, son iki y?ld?r kazand??? lig ?ampiyonlu?unu bu kez kaybetme tehlikesiyle kar?? kar??ya.

Bir yorum yaz:

• Cagri Gokhun Sevindik
    yanıtladı
    Zlatan, Fransa'y? kar??t?racak!"Bu boktan ?lke PSG'yi hak etmiyor"

Bir yorum yaz:

• Berk Alaca
    yanıtladı
    "E?er yapabilseydim hepsinin ad?n? v?cuduma yazd?r?rd?m. Ama bug?n, d?nyada 805 milyon insan a?l?kla m?cadele ediyor. B?y?k b?l?m? de ?ocuklar."

Bir yorum yaz:

• Mehmet Tayfur Ünal
    yanıtladı
    Adam?m

Bir yorum yaz:

• Mehmet.Y?ld?r?m
    yanıtladı
    k?t? koydular be ibo 2,0 dan 4.2

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X