Helal olsun be.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
U?ur Meleke'nin Trtspor'da ki i?ine son verildi.
??k?ş
X
-
Aslı G?khan Sams? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı M.Yener Kandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan Sams? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBug?n Cem Dizdar vard?. E?er hep Cem Dizdar olacaksa gitmesi iyi olmu?. Ha U?ur Meleke'yi de ?ok seviyorum ama Cem Dizdar bi ba?ka.
Bir insan do?rular? korkusuzca s?yledi diye kovuluyor, iyi mi k?t? m? oldu?una yerine gelene g?re mi karar verece?iz?
U?ur Meleke kovulmasa Cem Dizdar program m? bulamayacak?
Adam iyi yorum yapam?yor, ya da yetersiz kal?yor diye de?il, s?yledikleri birilerine bat?yor diye kovuldu.
Ben kovulmas? ?ok iyi oldu, helal trt s?persin falan m? dedim ya? Cem Dizdar'? U?ur Meleke'ye tercih ederim karde?im bu da benim tercihim. Kovulmas?na kar??y?m kovulmasayd? tabi ki ama yerine geleni g?r?nce de sevindim kendi ad?ma a??k?as?.
Bir "adam" haks?z yere i?inden oluyorken " gitmesi iyi olmu?" demeyi tercihle a??kl?yorsan, sana g?sterdi?im tepkiyi de ayn? ?ekilde alg?layabilirsin.
Ama bir laf?n yeri ve zaman? vard?r. Burda hangi yorumcu daha iyi, hangisini televizyonda g?rmek istersiniz tarz? bir durumu tart??m?yoruz.
Yoksa senin a??r? sevindi?ini, TRT'Yi hakl? buldu?unu falan d???nd???m yok.
Benim d???ncem, kendini eksik ve hatal? ifade etmi?sin.
Yorum Yap
-
Bu ?lkede futbolun ileri gitmesini istiyor isen u?ur melekeyi getirip federasyon ba?kan? yapacaks?n sonra gerisi gelir zaten.
Tabi bu durum hayalden ?teye gidemez ??nk? o koltu?a oturmak i?in ne taklalar atanlar var futbolun f sini bilmeyenler oldu?u s?rece malesef yabanc? s?n?r? filan bizi bir ad?m ?teye g?t?remez.
Yorum Yap
-
Aslı G?khan Sams? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBug?n Cem Dizdar vard?. E?er hep Cem Dizdar olacaksa gitmesi iyi olmu?. Ha U?ur Meleke'yi de ?ok seviyorum ama Cem Dizdar bi ba?ka.
Yorum Yap
-
Aslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Aslı Yucel Deliktas tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermedya i?inde yer alan , yorulmar?na g?vendi?im 2 isimden birisi.
?okta severim.
?okta g?zel konu?ur.
di?eri de Mehmet Demirkol
Yorum Yap
-
Aslı Feyyaz Kurtuldu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNTVSpor'da Ali Ece ile kar??l?kl? izlemek iyi olur bundan sonra.
Yorum Yap
Yorum Yap