Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

U?ur Meleke'nin Trtspor'da ki i?ine son verildi.

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Helal olsun be.

Yorum Yap

Aslı G?khan Sams? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
      Aslı M.Yener Kandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
      Bug?n Cem Dizdar vard?. E?er hep Cem Dizdar olacaksa gitmesi iyi olmu?. Ha U?ur Meleke'yi de ?ok seviyorum ama Cem Dizdar bi ba?ka.
      Gitmesi iyi olmu? ne demek karde?im?

Bir insan do?rular? korkusuzca s?yledi diye kovuluyor, iyi mi k?t? m? oldu?una yerine gelene g?re mi karar verece?iz?
      U?ur Meleke kovulmasa Cem Dizdar program m? bulamayacak?
      Adam iyi yorum yapam?yor, ya da yetersiz kal?yor diye de?il, s?yledikleri birilerine bat?yor diye kovuldu.

Ben kovulmas? ?ok iyi oldu, helal trt s?persin falan m? dedim ya? Cem Dizdar'? U?ur Meleke'ye tercih ederim karde?im bu da benim tercihim. Kovulmas?na kar??y?m kovulmasayd? tabi ki ama yerine geleni g?r?nce de sevindim kendi ad?ma a??k?as?.
      Laflar?m?z? evirip ?evirmeye gerek yok karde?im. ?stedi?ini tercih etmekte ?zg?rs?n.
      Bir "adam" haks?z yere i?inden oluyorken " gitmesi iyi olmu?" demeyi tercihle a??kl?yorsan, sana g?sterdi?im tepkiyi de ayn? ?ekilde alg?layabilirsin.
      Ama bir laf?n yeri ve zaman? vard?r. Burda hangi yorumcu daha iyi, hangisini televizyonda g?rmek istersiniz tarz? bir durumu tart??m?yoruz.
      Yoksa senin a??r? sevindi?ini, TRT'Yi hakl? buldu?unu falan d???nd???m yok.
      Benim d???ncem, kendini eksik ve hatal? ifade etmi?sin.

Yorum Yap

edit
        En son düzenleyen Talha Ulusanver; 10-12-2017, 18:52.

Yorum Yap

?imdi dinledim konu?malar?n?. 4 dakikal?k konu?mada ?lke futbolunu o kadar g?zel ve net ?zetlemi? ki, hayran kald?m se?ti?i c?mlelere ve konu?mas?na. Helal olsun!

Yorum Yap

Bu ?lkede futbolun ileri gitmesini istiyor isen u?ur melekeyi getirip federasyon ba?kan? yapacaks?n sonra gerisi gelir zaten.

Tabi bu durum hayalden ?teye gidemez ??nk? o koltu?a oturmak i?in ne taklalar atanlar var futbolun f sini bilmeyenler oldu?u s?rece malesef yabanc? s?n?r? filan bizi bir ad?m ?teye g?t?remez.

Yorum Yap

do?ru d?r?st konu?tu diye devlet kanal?ndan kovulan yazar

sene 2015

FCKTHESYSTM

Yorum Yap

Bug?n Cem Dizdar vard?. E?er hep Cem Dizdar olacaksa gitmesi iyi olmu?. Ha U?ur Meleke'yi de ?ok seviyorum ama Cem Dizdar bi ba?ka.
                Yar?n cem dizdar da gider.

Yorum Yap

medya i?inde yer alan , yorulmar?na g?vendi?im 2 isimden birisi.
                  ?okta severim.
                  ?okta g?zel konu?ur.
                  di?eri de Mehmet Demirkol

Yorum Yap

Aslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster

Bu konu?madan sonra i?ine son verilmi?. Do?ru s?yleyeni dokuz k?yden kovarlar
                    U?ur Meleke direkt kitab?n ortas?ndan konu?mu?. Bu ?lkede zaten do?ru konu?mak, mert konu?mak su?; yalakal?k, ya?c?l?k ise ?v?n? kayna?? oldu.

Yorum Yap

Renkta??m M.Demirkol i?in ayn? duygular? payla?m?yorum, tam tersi oldu?unu d???n?yorum. Ama seninde g?r???ne ?ok sayg? duyuyorum.

Yorum Yap

Aslı Yucel Deliktas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                        medya i?inde yer alan , yorulmar?na g?vendi?im 2 isimden birisi.
                        ?okta severim.
                        ?okta g?zel konu?ur.
                        di?eri de Mehmet Demirkol
                        Renkta??m M.Demirkol i?in ayn? duygular? payla?m?yorum, tam tersi oldu?unu d???n?yorum. Ama seninde g?r???ne ?ok sayg? duyuyorum.

Yorum Yap

u?ur melekeden sonra kaan kural?nda ?al??t??? kanal i?ine son vermi? ?ok lanet bi ?lkede ya??yoruz ?ok

Yorum Yap

Ya?as?n 10. k?y

Yorum Yap

NTVSpor'da Ali Ece ile kar??l?kl? izlemek iyi olur bundan sonra.

Yorum Yap

Aslı Feyyaz Kurtuldu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                                NTVSpor'da Ali Ece ile kar??l?kl? izlemek iyi olur bundan sonra.
                                Temenni mi, haber mi Feyyaz?

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X