Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

U?ur Meleke'nin Trtspor'da ki i?ine son verildi.

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

spor programlar?nda sevdi?im iki adamdan biri
    elestirirken u?ur meleke diyosa vard?r bi?i o kadar tarafts?zl???na inand???m bi adam
    trtspor da cok bile cal?st? sas?rmad?m hi?

Yorum Yap

Helal olsun.

Yorum Yap

Y?re?ine sa?l?k helal olsun

Yorum Yap

BJK tv de ?al??sa ya?

iPhone 'den Tapatalk arac?l??? ile g?nderildi

Yorum Yap

D?n yazm??t?m Fikret ORMAN topicine..burayada yaz?yorum
            ?lkede ki adalet sistemi h?k?metin yarg?n?n yasaman?n sistemi de?i?medi?i s?rece VODAFONE ARENA bizi kurtarmaz
            Bundan ?nceside kurtarmam??t?
            Maalesef U?ur Meleke b?y?k oranda do?ru konu?man?n ?d?l?n? bu ?ekilde ald?
            YEN? T?RK?YE MAALESEF...

Yorum Yap

Trt'ye verilen vergiler haram olsun diyoruz y?llard?r.

Yorum Yap

Helal olsun.Ger?ekten b?yle konu?an adam say?s? ?ok az.Hepsi paran?n oyunca?? olmu?lar.?ok net ve ?ok a??k konu?mu?.B?yle konu?an insanlara destek vermeliyiz.Bir ?ekilde U?ur Melekeye destek olmal?y?z,g?ndeme gelmesini sa?lamal?y?z...

Yorum Yap

Ne kadar pislik bir memlekette ya??yoruz. Hep mi yalanc?lar, yardak??lar, omurgas?zlar kazanacak.
                  Mert olan, d?r?st olan, haks?zl??a kar?? duran?n ya kellesini g?t?rm??ler, ya pusuya d???rm??ler, ya da ac?ndan ?ld?rm??ler.
                  Lanet olsun b?yle d?zene.

U?ur Meleke'ye de helal olsun.

Yorum Yap

Yerine Cem Dizdar gelmis.

Yorum Yap

Bug?n Cem Dizdar vard?. E?er hep Cem Dizdar olacaksa gitmesi iyi olmu?. Ha U?ur Meleke'yi de ?ok seviyorum ama Cem Dizdar bi ba?ka.

Yorum Yap

Aslı G?khan Sams? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                        Bug?n Cem Dizdar vard?. E?er hep Cem Dizdar olacaksa gitmesi iyi olmu?. Ha U?ur Meleke'yi de ?ok seviyorum ama Cem Dizdar bi ba?ka.
                        Gitmesi iyi olmu? ne demek karde?im?

Bir insan do?rular? korkusuzca s?yledi diye kovuluyor, iyi mi k?t? m? oldu?una yerine gelene g?re mi karar verece?iz?
                        U?ur Meleke kovulmasa Cem Dizdar program m? bulamayacak?
                        Adam iyi yorum yapam?yor, ya da yetersiz kal?yor diye de?il, s?yledikleri birilerine bat?yor diye kovuldu.

Yorum Yap

Talihsiz bir yorum olmu?, do?runun yan?nda olmam?z gerekir, hatta ben Cem Dizdar olsam g?revi kabul etmezdim meslekta??ma ay?p olmas?n diye..

Yorum Yap

ay?b a.!

Yorum Yap

Aslı M.Yener Kandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                              Gitmesi iyi olmu? ne demek karde?im?

Bir insan do?rular? korkusuzca s?yledi diye kovuluyor, iyi mi k?t? m? oldu?una yerine gelene g?re mi karar verece?iz?
                              U?ur Meleke kovulmasa Cem Dizdar program m? bulamayacak?
                              Adam iyi yorum yapam?yor, ya da yetersiz kal?yor diye de?il, s?yledikleri birilerine bat?yor diye kovuldu.

Ben kovulmas? ?ok iyi oldu, helal trt s?persin falan m? dedim ya? Cem Dizdar'? U?ur Meleke'ye tercih ederim karde?im bu da benim tercihim. Kovulmas?na kar??y?m kovulmasayd? tabi ki ama yerine geleni g?r?nce de sevindim kendi ad?ma a??k?as?.

Yorum Yap

Ne g?zel de demi?.. Bu ba?kana bu kaptan.. ?yle sa?a b?yle tarak..

Helal olsun U?ur MELEKE..

Not: Be?ikta? TV'de ?al??sa ke?ke diyen arkada?lar san?r?m U?ur MELEKE'nin konu?mas?n?n tamam?n? izlememi?ler.. Adam Fikret Orman'a da gayet g?zel giydirdi.. K?sacas? adam bir "taraf" de?il, gitti?i yere g?re "renk de?i?tiren" bir adam de?il.. Adam, adam gibi adam.. Tarafs?z bir adam..

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X