Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

A Milli Tak?m Brezilya-Kazakistan ma?lar? aday kadrosu

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Bu adam de?ilmiydi ana avrat k?f?r eden, ?nce efendi olacaks?n sonra sayg? bekleyeceksin. Sen futbolcunun tepesine z?pla, her olayda kalenden f?rla, sokak k?pekleri ile ilgili sa?ma sapan deme?ler ver ve sonra sayg? bekle, bu milli forma alt?nda bile olsa lay???n? bulmu?. TFF kesinlikle bu adama ceza vermeli, sen kimsin ki 11 a??kland???n bir tak?m? b?rak?p gidebiliyorsun.

Yorum Yap

Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
      Aslı Bilal Ta??? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
      R?dvan Dilmen a??r sa?mal?yor, muhtemelen sarho?.
      Valla ben her dedi?ine kat?l?yorum Bilal'im. Olmaz b?yle kepazelik. Yar?n Kad?k?y'de de Burak ?sl?klan?r. Bu mu yani.

Bug?n Volkan'? ?sl?klayanlar kendi tak?m?nda Melo'ya Burak'a sahip ??k?yor. Kesinlikle ?stanbul'da ma? oynanmamal?. Git ?zmir'e Urfa'ya. Hem stadlar?n full ?eker hem de b?yle kepazelik ya?anmaz.

Birak kadikoydede di?er karaktersizlere sovsunler bu sayede b?t?n karaktersizler temizlenir milli tak?mdan fena mi...

Yorum Yap

Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
        Aslı Bilal Ta??? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
        R?dvan Dilmen a??r sa?mal?yor, muhtemelen sarho?.
        Valla ben her dedi?ine kat?l?yorum Bilal'im. Olmaz b?yle kepazelik.

Bug?n Volkan'? ?sl?klayanlar kendi tak?m?nda Melo'ya Burak'a sahip ??k?yor. Kesinlikle ?stanbul'da ma? oynanmamal?. Git ?zmir'e Urfa'ya. Hem stadlar?n full ?eker hem de b?yle kepazelik ya?anmaz.
        Senin R?dvan Dilmen'i izledi?ini anlam??t?m zaten abim

Benim sa?mal?yor dedi?im k?s?m bu osmanl?spor-amedspor bilmem ne k?yas?-muhabbeti yapt? ya, o k?s?m i?in dedim.
        Yoksa di?erleri kendi g?r???, t?pk? senin de belirtti?in gibi farkl?d?r ama sa?malamak filan de?ildir yani bana g?re.
        Farkl? illerde oynama olay?n? bende destekliyorum bu arada.

Yorum Yap

Her ma? millete bir d?zine k?f?r eden bu goril de?il mi? isabet olmu? b?rak?r belki milli tak?m? karaktersiz.

Yorum Yap

izlanda yazd?

Yorum Yap

Ya bu yabanc? hakemlere bay?l?yorum

Yorum Yap

Ya al ?u bura?? bu ne salakl?k

Yorum Yap

?aban ahahahaha

Yorum Yap

G?z? s?rekli yerde

Yorum Yap

Burak ceza sahasinda sandi kendini galiba ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

ahahahahah

Yorum Yap

burak ceza sahas?nda zannetti san?r?m kendini yere atarak penalt? bekledi ama nafile

Yorum Yap

Selcuk Inan oley

Yorum Yap

?u burak futboldan milyonlar kazan?yor ya amk b?yle d?zenin

Yorum Yap

H?rs?z ta? ?izgisini ceza sahas? ?izgisi san?p yanl??l?kla att? kendini.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X