Bu adam de?ilmiydi ana avrat k?f?r eden, ?nce efendi olacaks?n sonra sayg? bekleyeceksin. Sen futbolcunun tepesine z?pla, her olayda kalenden f?rla, sokak k?pekleri ile ilgili sa?ma sapan deme?ler ver ve sonra sayg? bekle, bu milli forma alt?nda bile olsa lay???n? bulmu?. TFF kesinlikle bu adama ceza vermeli, sen kimsin ki 11 a??kland???n bir tak?m? b?rak?p gidebiliyorsun.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m Brezilya-Kazakistan ma?lar? aday kadrosu
??k?ş
X
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bilal Ta??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterR?dvan Dilmen a??r sa?mal?yor, muhtemelen sarho?.
Bug?n Volkan'? ?sl?klayanlar kendi tak?m?nda Melo'ya Burak'a sahip ??k?yor. Kesinlikle ?stanbul'da ma? oynanmamal?. Git ?zmir'e Urfa'ya. Hem stadlar?n full ?eker hem de b?yle kepazelik ya?anmaz.
Birak kadikoydede di?er karaktersizlere sovsunler bu sayede b?t?n karaktersizler temizlenir milli tak?mdan fena mi...
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bilal Ta??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterR?dvan Dilmen a??r sa?mal?yor, muhtemelen sarho?.
Bug?n Volkan'? ?sl?klayanlar kendi tak?m?nda Melo'ya Burak'a sahip ??k?yor. Kesinlikle ?stanbul'da ma? oynanmamal?. Git ?zmir'e Urfa'ya. Hem stadlar?n full ?eker hem de b?yle kepazelik ya?anmaz.
Benim sa?mal?yor dedi?im k?s?m bu osmanl?spor-amedspor bilmem ne k?yas?-muhabbeti yapt? ya, o k?s?m i?in dedim.
Yoksa di?erleri kendi g?r???, t?pk? senin de belirtti?in gibi farkl?d?r ama sa?malamak filan de?ildir yani bana g?re.
Farkl? illerde oynama olay?n? bende destekliyorum bu arada.
Yorum Yap
Yorum Yap