Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

A Milli Tak?m Brezilya-Kazakistan ma?lar? aday kadrosu

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    B?LG? l San Marino, Estonya ile 0-0 beraber kalarak ?lke tarihinde 2. kez bir ma?? gol yemeden tamamlad?. (1993 T?rkiye, 2014 Estonya)
    60 ma?tan fazlaym?? ?st ?ste yenilmeleri, hani biz 2-3 ma? 3 puan alamay?nca galibiyeti unuttu falan deniyor ya, bu adamlar ne yaps?n

Yorum Yap

Aslı Metin Vardarbas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
      Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
      B?LG? l San Marino, Estonya ile 0-0 beraber kalarak ?lke tarihinde 2. kez bir ma?? gol yemeden tamamlad?. (1993 T?rkiye, 2014 Estonya)
      60 ma?tan fazlaym?? ?st ?ste yenilmeleri, hani biz 2-3 ma? 3 puan alamay?nca galibiyeti unuttu falan deniyor ya, bu adamlar ne yaps?n
      Abi adamlar?n kadrosunda profesyonel oyuncu yok ki do?ru d?zg?n. Normal yani o kadar ma? yenilmeleri, ama bizim milyonluk "futbolcular", medya ve bi k?s?m taraftar grubu kendilerini dev aynas?nda g?rd?kleri i?in bu yorumu yapmalar? normal.

Yorum Yap

Aslı Hilmi Istanbul tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
        Kaan Ayhan oynar bu tak?mda hakk? yeniliyor
        her cagirildiginda sakatim ayagina yatmasa oynayacak ama kaan efendinin keyfini bekliyoruz

Yorum Yap

2 veya 3 atar?z. Bi bk de?i?mez ama...

Yorum Yap

Ben Kazaklar? destekliyorum . Onlarda T?rk . Hem grupta bizden daha iyi s?radalar ..

Yorum Yap

bizimkiler sakatlanmadan donsunde baska derdim yok. milli takimda umrumda degil. iskeleti her takimdan 4 yiyen takimin oyuncularindan olusturmak ne tur bir adalet bilemiyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Ba?ar?lar soyda? Kazakistan.

Yorum Yap

Ben olsam zaten gidemeyece?im bari b?yle gidemeyeyim derim kalan ma?larda 11de kerim frei,salih u?an,o?uzhan,enver cenk ?ahin gibi isimleri oynat?r?m
                  En son düzenleyen Berk Alaca; 16-11-2014, 15:06.

Yorum Yap

Bu gidi?le San Marino tarihteki ilk galibiyetini Milli Tak?ma kar?? alacak, demedi demeyin

Yorum Yap

g?khan g?n?l sakatl??? nedeniyle kadrodan ??kart?lm??

Volkan D. - Ozan, Semih, Serdar, Caner - Volkan ?., Sel?uk, Arda, Olcay - Burak, Umut
                      En son düzenleyen Alican Osanmaz; 16-11-2014, 20:02.

Yorum Yap

Volkan ?en nedir ya. Billur ge?iyor resmen.

Yorum Yap

Yurt disina yayin yapmayarak, formsuz isimleri se?erek insanlari milli takimdan soguttular. Umarim yeniliriz, TFF ve totos birlikte defolup gider. Ger?i sanmiyorum, TFF baskaninda k?sele gibi surat var, digeri ise 4.5 milyon Euro yu birakip gitmez. Ger?i bana ne.

Yorum Yap

Aslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                            Yurt disina yayin yapmayarak, formsuz isimleri se?erek insanlari milli takimdan soguttular. Umarim yeniliriz, TFF ve totos birlikte defolup gider. Ger?i sanmiyorum, TFF baskaninda k?sele gibi surat var, digeri ise 4.5 milyon Euro yu birakip gitmez. Ger?i bana ne.

valla T?rkler vermiyor maci ama Hollanda Sport1 veriyor Allahtan Sport1 paketim var ve Star tv ye 10 basan HD kalitesinde izleyecegim

Yorum Yap

Ke?ke Olcay da oynamasa..

Yorum Yap

Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                                Ke?ke Olcay da oynamasa..
                                Aynen

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X